Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 22. juli 2012

Helg med skiftende vær, og min første afterheel sokk er ferdig.

Første uke på jobb etter ferien er unnagjort, har kanskje så godt pga at været uansett ikke lignet på sommer. Her må man bare springe ut når det er oppehold og prøve å få gjort noe , for det varer ikke lenge. Vi gjorde klar sykklene idag,  når det sluttet og regne så sykklet vi en tur. Vi fikk nyte litt sol, men på hjemturen forsvant den og det kom litt regn,vi  lurte på hvilken årstid vi egentlig hva i.  Nå har solen vist seg igjen, mannen i huset sprang ut for å klippe plenen  og min sønn kom seg på trampolinen. Jeg fikk tatt noen ekstrabilder på mine sokker for å se om fargene ble litt bedre.

Denne sokken  fant jeg ut kunne hva en god feriestrikk, da vi sitter mye i bilen for å komme til familien i Sverige.  Jeg kunne givetvis ikke vent til ferien min startet, sankthans helgen. Da det i ettertid viste seg at det ikke blev tid til så mye strikking så gjorde ikke dette noe, sokkene ble ferdig først igår.

Liker enkel strikking som man kan strikke på fremfor tv og i bil.For at selve sokken ikke sku se kjedelig ut så ville jeg ha selvstripet garn.  Akkurat nå så frister det veldig å få tak på et selvstripet garn på nettbutikk, det virker som det er der allt finns.

Fibernymph
Lollipop Yarn
Three Ewes Twisted in Fiber
Twiste Limone

Dette er bare noen av de butikker som finnes. Noen som vet om denne typen selvstripet sokkegarn finns å få tak i i norge?  Gi meg gjerne et litet hint/tips!

Jeg fikk bruke av det garnet jeg hade hjemme, det ble ikke akkurat noen sprudlendes sommerfarger men helt ok.

IMG_7440

 

 

IMG_7432IMG_7429

oppskrift: After thought heel socks av Laura Linneman
garn: Regia- Design line Jazz colour. Farge: 06453
pinner: 2 1/2
notat: Første gang jeg strikker afterthought heel, dette fant jeg forklaring på hos “The Knit Girllls” her.
Ikke første gang jeg brukte meg av “kitchener stitch”, men husket det givetvis ikke så dette finnes det forklaring på her. Det blir veldig fint!

Det blir flere av disse hvis jeg finner riktig garn. Trur jeg må lage dypere hel neste gang, dvs strikke mer en 4 runder for jeg starter minsking i sidene.

 

IMG_7430

Finn en feil!!

Jeg hva så nøye med den første sokken jeg strikket, ville stripene sku stemme med resten av sokken. Trur egentlig ikke noen hade sett det men men så er det. Når jeg så strikket den andre hælen så ville jeg bare bli ferdig og glemte av akkurat dette, resultatet er altså at hælene ikke er helt identiske. Ja,ja dette får jeg lev med, jeg orket ikke starte på nytt.

Pernilla

1 kommentar:

Synnøve sa...

Nydelig farge på sokkene! Og hælen ble jo råflott :)