Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 20. mars 2012

Halsen, Thermis, er ferdig….

…..og de har den egentlig vært lenge. Det tok bare så lang tid å få sy på de to knappene.  Den er veldig go og myk å ha på seg, stikker absolutt ikke med dette garnet. Til dette prosjektet så syns jeg og att DROPS Merino Ekstra Fine passet ypperlig.

Denne har jeg lyst på selv, men det blir garantert flere gavevarianter, for den er enkel og rask å strikke.

IMG_5725

IMG_5762

mønster: Thermis, kjøpes her  på Ravelry.
garn: DROPS Merino Ekstra Fine
pinner: 4
kommentar: Jeg strikket akkurat etter oppskriften og brukte da 75 gram dvs 1 1/2 nøsten.

 

Etter forrige innlegg så har jeg fått se ytterligere en variant av bånd, min vennine tok like godt med seg en lue på jobb og viste meg.  Strikk noe så enkelt som 3 masker rett, snu 3 masker rett osv……. Resultat – enkelt og fint. Jeg trur nok at jeg skal prøve meg litt frem, og avvent den lette løsningen med å kjøpe den artige dingsen.

Den samme venninen hadde og med seg noen votter hun har begynnt å strikke på.

Nydelige chrysantemums, i Fabel fra DROPS med fargen under mot svart bakgrunn.

310p                                            Fabel 310p – solnedgang    

Jeg kan love dere at dette bir knallfint. Min absolute reaksjon hva…. vil strikke, vil strikke. Disse vottene  står på listen min men først har jeg to andre par jeg må bli ferdig med, eller?

Pernilla

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Jeg digger thermisen! :) Jeg strikket en haug som julegaver i fjor, og jeg kommer nok til å strikke den mange ganger. Fargene i Solnedgang er fantastiske! :)

Synnøve sa...

Thermisen er flott! Min erfaring med det garnet er dessverre at det siger noe voldsomt i vask - det endte opp med å bli så ille at jeg måtte klippe i halsen, og sy den fast igjen, etter å ha fjernet et stykke. Så jeg rører ikke det garnet igjen ;)