Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 11. mars 2012

Tilbake til hverdagen igjen

Jeg hadde først litt vinterferie, to dager med jobb og så ferie igjen. Det har vært godt og veldig koselig. Mine to søstrer og Miranda, som jeg er tante til, kom på besøk. Det er første gang jeg treffet Miranda og hun har hunnit å bli 4 mnd. For et litet sjarmtroll, utrolig søt.

Tusen takk til to av veninnene mine som jeg fikk låne bilstol og barnevogn av, helt supert!

Som oftest når vi er ilag så blir det  litt hobbyrelatert virksomhet, også denne gang.  Min ena søster fikk sytt sin andre veske, med mønster fra Quiltemagasinet, og jeg fikk sytt en kjole til Miranda (mønster fra minikrea). Dvs at symaskinen nå er kjørt godt inn og mye er blitt testet ut. Den er helt klart godkjennt, super!

Tilbake til kjolen, den ble såååå fin, bare se her!

IMG_5679

IMG_5688

IMG_5696

Første gang jeg syr en kjole og det med knappehull, jeg er litt stolt av meg selv.

Nå har de farit hjem og det er stille i huset, savner dem. Vi blir å treffe dem i sommer etter sankthans og da er det antageligvis kommet et litet sjarmtroll hos min andre søster. Gleder meg veldig til det.

Jeg sitter nå, etter dette besøk,  igjen med mange fine bilder, minner og med litt av den morsfølelsen som man selv hade for 11 år siden da gutten min hva liten.

 

IMG_5523

 

Pernilla

4 kommentarer:

Gunilla Carlsson sa...

Jag har sett kjolen och den blev helt underbar
Mamma

trinemamma sa...

Du har helt rett, den er supersøt. Liker godt fargekombinasjonen rød og lilla :-)

Malin sa...

Kul att resan blev av medan Miranda är så liten. Hon saknar sin nya bekantskap. Busiga, gosiga, underbara tante Pernilla!
Vi ser fram emot att använda den fina klänningen.
Kram Malin och Miranda

Jane sa...

Så utrolig flott kjole... Den som bare kunne trylle med symaskinen :o)