Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 30. mai 2011

Mysteriet er løst og Julegavesamstrikk - mai

Det blev litt strikking i helgen og jeg fikk endelig ferdig mine “Mysteriesokker”.

mysterie

Disse har jeg lyst og strikke igjen i et annet garn. Jeg prøvde og ta opp hælmasker på en ny måte(her, hvis noen er nyfiken)på den ena sokken og “vanligt” på den andre. Kunne ikke se noen forskjell, da fortsetter jeg bare på den vanlige måten.  Disse blir till meg , noe må jeg beholde selv.

 

***

 

 

 161

Jeg var teststrikkere på “Just perfectly”. Dette er en enkel og rask oppskrift og følge, mitt andre par er redan på pinnene. Disse havner i julegavesamstrikken for mai.

Så hva blir det neste????

Jeg har mange sokker  på vent som jeg har vist tidligere, så jeg har og ta av men……. Bittami har kommit ut med en nytt mønster som jeg må prøve. Disse sokkene heter “My perfect ankel”, mønstret  kan kjøpes på Ravely eller  fra hennes blogg.

Løp og kjøp!!   Dette var dagens reklame for Bittami sine sokker.

Da håper jeg at dere får en fortsatt fin uke!

 

torsdag 26. mai 2011

Bursdagskort

Ja, som jeg skrevet før så begynner nå den store bursdagstiden iblandt familie og venner. Det blir mye kort fremover hvis jeg nå får lagd kort til alle vil si.

Den 18 mai var det bursdag og da fikk jeg lagd et  kort, og pyntet gaveeske i samme papir.  Gaven blev et av de smykkene som jeg lagd litt tidligere.

143

146

cats fiksa 4

 

tirsdag 24. mai 2011

Konfirmasjonskort - jentekort

 

030

Jentekorten syns jeg er litt artigere og enklere og pynte. Man kan pynte med blomster, perler, bånd, sløyfer mm. Men som dere ser så er jeg nok ganske så sparsom med pynt og korten er ganske så enkel. Jeg har lyst og prøve meg frem litt meir men det kommer vel etterhvert.

 

017 

021

019

022

***

039

043

040

 ***

 

027

024 025

 

mandag 23. mai 2011

Konfirmasjonskort - guttekort

Flere konfirmasjonskort har det blitt i det siste. Noen som vi selv har gitt bort og noen som jeg har fått i bestilling. 

IMG_2283

Det er lenge siden jeg har suttit så lenge med kort og det var artig. Kjenner at jeg sliter litt mer med guttekorten, men da er det bra og pynte med selve navnet så det ikke ser så tomt ut.

Nå går konfirmasjonstiden mot slutten men samtidlig begynner bursdagene i familie og vennekrets. Dette er en sesong med meir kortlaging en ellers.

I år har jeg fått flere bestillinger på konfirmasjonskort og ikke overraskende så bare måtte jeg ha  nye stempler.  Stemplene er fra Whiff Of Joy og jeg fikk kjøpt de på TreL.

Cool OakleyWillow Dressing up

 

Det blir litt mye og vise frem alle kort i dette innlegg så det blir bare guttekorten denne gang. 

 

fikset benjamin 

 

IMG_2294 fikset 

 

IMG_2267 fikset

***

IMG_2285 fikset 

IMG_2286 fikset 

***

034 

 035

  038

 

lørdag 21. mai 2011

Mysteriesokk clue 2 og clue 3

Jeg er ferdig med clue 3. Dette blir kjempefint, men jeg er veldig spent på om de blir passe. På hobbyboden ser jeg mange fine eksemplarer og de bruker seg av så nydelig garn i mange fine farger. Med andre ord ser mine litt kjedelige ut. Men er jeg nå kommen meg i sokkemodus så kan jeg ju bare begynn med et nytt par etterpå hvis jeg vil, eller hur?


Det som er bra med dette mønstret er at Meisebo/Bittami har skrevet det for tre “forskjellige typer” garn. Clue 4, den siste delen er sendt ut men jeg har ikke fått begynnt enda, sliter med mine hender og tar det lite forsiktig. På Meisebo kan dere se mange av de ferdigstrikkede sokkene av de andre hobbydamene.


sokkMine sokker såg sånn ut etter clue 2 + hæl.


sokker 2Dette er sokkene etter clue 3, eller dvs jeg har 1-2 cm igjen for clue 3 er helt ferdig her.


Idag blir det helt klart en innedag, regnet høljer ned. Har noen kort på bestilling og et hus som skriker etter og bli vasket. Med andre finnes det litt og gjøre.Ønsker dere en riktig fin helg!lørdag 7. mai 2011

Konfirmasjonstid

Ja, da var det konfirmasjonstider igjen. Hva jeg kan komme på nå så skal vi gi bort 3 stk kort, så har jeg fått 4 stk på bestilling. Det er en stund siden jeg har laget kort nå og er så inne i strikkemodus at jeg virkelig måtte grave frem motivasjon til dette. Jeg fikk tilslutt ihop det første kortet om torsdag.

Dette var et kort til en gutt hvilket jeg i utgangspunkt syns er litt vanskeligere, det pga at man ikke har det samme store utvalg av pynting av kort. Den andre utfordringen var at denne gutten er mørk i huden. Jeg tenkte at jeg bare måtte prøve og fargelegg en gutt med mørk hud, dette var første gang.  Og her ser dere resultatet, syns det blev ganske bra, ja.

 278 fikset

279 

282 fikset 

Da skal jeg se om jeg får kommen meg igang med noen flere kort. Men det skal sies at jeg har god lyst og strikke, vi får se hva det blir til. Uansett er det en fin dag og jeg håper helgen fortsetter sånn.

Ønsker dere alle en fortsatt fin helg!