Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 2. desember 2011

Juleferie

Det blir ikke så mye fri rundt jul i år, da jeg skal jobbe julaften, så hvorfor ikke ta fri nå?! Jeg hadde noen feriedager igjen som jeg måtte ta ut før jul, dette gjør at jeg bare skal på jobb fredag i neste uke og mandag-tirsdag uken etter. Nå får jeg tid til de siste julegavene og juleforberedelsene, frisør, cupkakekurs og trening, ser ut som jeg er fullboket for ferien begynt. 

Jeg har skrevet kontrakt med friskhuset og er flyttet min trening inn. Har prøvd zumba for første gang og det er både bra trening og artig. Skal prøve litt forskjellige timer nå når jeg har fri for å finne ut hva som faller i smak.

Etter å ha vært fremme med saksen selv så er en  “reparasjonstime” bestillt hos frisøren, hi hi. Man kan ikke klare allt på egen hånd.  Trur kanskje det blir litt farge og når jeg endelig er kommen dit.

Litt kjedelig med et innlegg uten bilder, men men sånn ble det denne gang. Syns det hva så lenge siden jeg skrev noe att dette måtte det gjøres noe med.

Ønsker alle en riktig fin helg og andre advent!

4 kommentarer:

smilehull sa...

Så deilig med fri når alle andre er på jobb da! Etter at jeg fikk unger synes jeg nesten det er de beste fridagene...så kan jeg sende ungene i barnehagen noen timer og bare ha tid til meg selv (eller klesvask og husarbeid som det ofte blir...). Hadde vært koselig å møttes da! Jeg jobber for tiden 50% + vikartimer når jeg får det, men onsdag har jeg fri dersom det ikke dukker opp noe på mandag/tirsdag. Torsdag og fredag er jeg ferdig kl 12, så da har jeg også mulighet:) Hjerterommet er definitiv et alternativ! Det er jo så koselig der:)

Forresten er det ikke så rart at du ikke fant e-posten min. Var sikker på at den sto under profilen min, men det gjør den ikke! I alle fall kan du sende til mariestabell@hotmail.com, så kommer det nok fram!

Snertne sneller og små nøster sa...

Måtte humre litt da jeg leste at du skulle ha en reprasjonstime hos frisøren - håper ikke skadene er så store da ;-) Jeg er jo så heldig å ha min egen frisør boende hjemme hos meg selv, så det er lenge siden jeg selv har prøvd meg med saksa :-P

Høres deilig ut med fri, og det høres ut som om du trenger det også :-)

spennende å prøve ut litt ny trening - jeg lurer på om jeg skal begynne på med pilates igjen jeg :-)

Ha det godt - klem Siv

GryNoKa sa...

Takk for hyggelig hilsen!
Vi møtes på Passion 4 baking kurset i kveld, gleder meg! : )

Petrine sa...

Trening blir det her i huset også !! Det er tøft for ei gammel dame å ha ein aktiv krabat rundt føttene. Heldivis søv ha litt også, så då prøver eg å ta igjen litt av det som vi er på etterskudd med.

Men du verden så kjekt det er, og så deilig med hund igjen, og ein frisk og kvikk hund det går an å kommunisere med, ja, ja kommunisere og kommunisere, vi gjer så godt vi kan begge to !

Blir gjerne lite blogge besøk på meg men håper å stikke innom igjen før Jul !

Klem frå Petrine og Barnum