Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 23. november 2011

Gave til meg fra meg, og julenissen finnes

Jeg har sett mange fine strikkekopper og har selv prøvd å få tak i koppen som Hobbyuglas hule viser frem på bloggen sin. Denne klarte jeg ikke å få tak i men etter mye leting rundt omkring så fant damene på Strikkeglede noen kopper på lager. Jeg  er nå lykklig eier til to eksemplar av denne koppen.

strikkekopp

Hvis noen er intressert så mener jeg at strikkeglede har  noen Knit one sip one kopper igjen, men ikke samme type som dette.

♥♥♥

 

Hvis man ønsker en julegave fra en “gal” julenisse så kan man besøke julenissen under navnet Tante gal,Vibbedille eller fru Tannagertreff (som meisebo sier). Man kan nok sterkt  gå utfra at det er en strikkerelatert julegave som havner under treet hvis man er så heldig og vinner her.

 

 

8 kommentarer:

smilehull sa...

Så herlig kopp! Den likte jeg:)
Har fortsatt en stoffpakke liggende til deg her...hadde en stor plan om å komme innom med den, men tida flyr fra meg. Skal jeg sende den med mamma på jobb? Eller så kan du sende meg en e-post med adressen din, så kommer den i posten:) Eller så må du smøre deg med enda mer tålmodighet...;)

Hanne sa...

Iiiiiih. For en flott kopp!
Pludrehanneklem

Marianne sa...

Hei!

Så mye fint du lager:) Likte bloggen din godt og legger meg til som følger:)

Petrine sa...

Koselige kopper ! Artig at der er strikkemønster på :) God fasong også. Det er lurt å kjøpe gaver til seg sjølv, det gjer eg også av og til:))

klem frå ei kvalpesjuk Petrine:)

Tino sa...

Så stilig kopp! Et absolutt must for en som er strikkeglad.
Klem T

Snertne sneller og små nøster sa...

For en herlig kopp! Sånn ønsker jeg meg også :-)

Ha en fin kveld - klem Siv

Vibekes lille ullne sa...

Kjempefin kopp! Sånn har jeg også lyst på! God helg til deg! :)

Desiree sa...

ååå så fin! Elsker jo kopper og elsker jo strikking, så må vel ha meg noe lignende en gang :)

Tusen takk for at du er med på giveawayen min!

Ha en fin advent!