Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 13. november 2011

Boktips og farsdag

Jeg har lenge følgt Manuela sin blogg passion4baking som er en herlig blogg. Damen er norsk/nederlandsk men bor i Sverige, ikke langt fra der mine foreldrer bor.

Når jeg hørt at hun sku komme ut med en bok så bestillt jeg den med en gang og ventet spent. Fikk mld en fredag da vi sku far på hytte tur, passet perfekt, den blev med til fjells og ivrigt bladd i. Herlige bilder, oppskrifter og forklaringer, akkurat som på bloggen hennes. Det er noe helt annet og sitte med bok i fanget enn å sitte ved pc:n.

Jeg sitter bare nå og håper på at jeg sikkret meg en plass på hennes cupkake kurs som skal holdes i Bodø den 6:e Desember. Jeg har ikke fått noe svar enda, og jeg veit at det kan være vanskelig å få plass da de kursene er veldig populære så det er bare og krysse fingrene.

 

Nå har vi fått fikset en kake, min sønn og jeg, ikke så veldig avansert denne gang, da det vært litt travelt med fotballturnering i helgen.

Da återstår bare og ønske alle en fin farsdag!

En stor klem til deg pappa, fra meg!

 

2 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Da blir det mange deilige kaker hos dere framover. Krysser fingrene for at du kommer med på kurs! :)

Tino sa...

Høres herlig ut, tenker det blir mange gode kaker fra boken.
Ønsker deg en fin kveld,
Klem T