Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 8. november 2011

Er ikke så opplagt….

…. så her skjer det ikke mye for tiden. Jeg leser en del, strikker litt men planlegger og drømmer mest.

Min PFAFF har vært fremme noen ganger men det har ikke blitt tid til så mye.  Sist hva både maskin, tyger og beskrivelsen tatt frem. Når jeg så skulle skjær opp stoffene og mitt skjæreunderlag var helt buktet i alle ender, hvilket absolut ikke gjørde det noe enklere, så ble det helt stopp. Jeg hoppet i bilen og for til Lappedilla for å kjøpe et nytt skjæreunderlag, hun hade nettopp hatt kurs så alle var solgt, det hva bare og få bestillt, og vente.

AnnAKa er kommet med noen nye mønster, jeg har kjøpt mønstret med hjerten og løper(til høyre,) på butikken Lappedilla . Kan også kjøpes her  på nettet.

Dette bilde er lånt hos Lappedilla.

 

Nå syr jeg på noen Tildastoffer fraPanduro på Citynord. Har et et lite prosjekt på gang.

 IMG_4878  IMG_4881

 

Skal avgårde på jobb-kurs/møte til Oslo imorgen, nå håper jeg bare at det blir bra flyvær ettersom dette ikke er noe jeg er så stor tilhenger av.

2 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

det er så kjedelig når utstyret svikter :-( Mitt underlag ble også ødelagt en gang.. Håper du får nytt raskt da - skjønner godt at du vil komme i gang :-D

Ha det godt - klem Siv

Petrine sa...

Hei igjen :) Håper du slepp å vente så lenge på skjæreunderlaget. Du kunne ha fått mitt, for det er ikkje i bruk. Det har vore brukt eit par ganger då eg har trudd eg skulle få til litt lappeteknikk, men det vart slappeteknikk i staden:)

Nydelig blomsterstoff !

god tur til Oslo.