Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 11. desember 2011

Et rosa innlegg

Jeg har nå vært hjemme en uke, fredag ufrivillig da jeg ble syk. Hadde en lang liste over ting  jeg kunne gjøre, noen ting har blitt krysset av og andre ikke. Jeg har haft det stille og fredelig, trent, strikket, vasket, sydd, vært på cupkake kurs mm…  I dette innlegget konsentrerer jeg meg om cupkakekurset.

På tirsdagskvelden for jeg til Nordly grendehus og hva med på cupkakekurs med Manuela som har bloggen passion 4 baking.  Manuela er en sprudlendes rosa dame full av energi, varme og omtanke. Jeg har lagt ut direktelinker til de oppskrifter hun brukte seg av under kurset. Det hva mange damer som forventansfullt møtte opp på kurset, nå ville vi lære. For de som kjøpt boken, deriblandt meg selv, fikk vi signert disse for vi begynte.

IMG_4933

IMG_4935

Her har Manuela satt igang med å bake sine vaniliecupkake som vi alle fikk smake av etterpå, mmmmm….

 

Videre viste hun hvordan man får sammen forskjellige frostinger til kakene.

IMG_4936

IMG_4939Her er det en heldig kursdeltaker som får en smak på Angel Feather Icing, rosa givetvis.  Denne har en smak av mareng og softis,  smelter i munn.

 

IMG_4942 Angel Feather Icing , Hvit sjokolade frosting og Fluffy chokolate frosting.

 

IMG_4941 Her er Gry fremme og prøvesmaker. Gry traf jeg for første gang under denne kursen. Hun er en herlig dame som jeg på en måte kjent et tag gjenom bloggingen. Hun er altså en av mine bloggvenniner og har bla bloggen Englekyss.

 

IMG_4944 Så til selve pyntingen. Det såg lekende lett ut når manuela gjorde dette. Jeg fikk erfare at jeg trenger litt mer trening for å få et like godt resultat som hun.

IMG_4951

 

cc Da hva  det bare å sett igang selv. Her kan dere se mine pyntede kaker som ble med meg hjem. Gjett om det hva noen hjemme som ble glad for dette, alle sammen er spist opp.

 

 

IMG_4957

Takk Manuela for en fin kurskveld!

 

6 kommentarer:

Linn Marit sa...

Å, det ser jo så koselig ut! Fikk lyst til å lage noen cupcakes ja! Eller feirycakes som de kaller det her i Skottland

smilehull sa...

MMmmm, lekkert!! De så knallgode ut:) Synd det ikke passet slik at jeg kunne komme å prøvesmake...

Fortsatt god førjulstid:)

Hanne sa...

Yum. Ualminnelig lekre og fristende saker. Så hyggelig at du har møtt Gry. Vi var naboer før, og er fortsatt sambygdinger. Hun er ei stasdame. Utrolig kreativ, snill og hjelpsom. Det var hennes blogg som ga meg lysten på å begynne å blogge selv.
Fortsatt god advent!
Pludrehanneklem

GryNoKa sa...

Hei og takk for sist! Det var veldig hyggelig å treffe deg.
Det var nå ei koselig stund vi hadde sammen med alle de Cupcakedamene. Tenkte jeg sulle prøve den rosa toppingen. Så flott at du har lagt ut link.
Ønsker deg fortsatt flotte adventsdager. Klem : )

Snertne sneller og små nøster sa...

Sikkert kjempeartig å være på kurs - det er givende å gjøre slike ting :-) Masse lekre cupcakes da :-D Mmmmm

Ha ei riktig fin helg - klem Siv

EllenSand sa...

Du har vunnet i giborten min. :)Send meg adressen din: ellensand@live.no
Lekre muffins. Skulle hatt et slikt kurs jeg også.
Ellen :)