Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 25. september 2011

Enda en helg er gått…

….. og jeg har begynnt med noe nytt. 

I helgen ble det en tur opp til campingvognen, til fjells. Kanskje ikke det aller beste været, men tar man riktige klær på seg så er det herligt ute i høstluften.

IMG_4697   IMG_4698

Det har blitt noen turer, med mange små turgåere rundt føttene både lemmen og mus. De er bra søte!  Men er de  mange, på feil plass  da kan det bli litt mye.

IMG_4683

Inne satt jeg med et glass rødvin og te i sofaen med både strikketøy og broderi. Ja, det er broderi, eller stitchery som det så fint heter, som er det nye. Hadde lyst å finne ut om dette kunne hva noe for meg, vi får se hva som kommer utav dette. Før helgen for jeg ihvertfall å kjøpt meg noe stitchery som hva ferdig trykket, dette så jeg kunne komme fort igang . Sluttresultatet viser jeg seinere.

 IMG_4727

Strikketøyet er aldri langt borte. Nå er jeg godt igang med sokkene, og det går i lilla. Jeg trur jeg har samme forkjærlighet for denne fargen som min mor.

 

Håper dere har haft en riktig fin høst helg alle sammen.

                  Jeg ønsker dere en riktig fin uke som kommer!

8 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Så fine i lilla:-) Stitchery har jeg aldri prøvd meg på - tror jeg er litt for utålmodig med nål og tråd...
Har jeg epostadressen din?
Kan du sende en mail til bitta_mi@ymail.com, slik at jeg får din?
Har noe jeg tenkte på å spørre om du ville teststrikke snart... ikke sokker, men lue? Har du lyst til det? Har sikker noen sokker også snart... :-O)

Vibekes lille ullne sa...

Deilig å komme seg litt ut i høstluften! Håper det ikke var alt for mye av mus og lemen, men det er vel lemenår i år så vidt jeg har forstått.

Spennende med stichery, jeg har også tenkt litt på å prøve det. Lilla er nydelig og sokkene til Bittami er så fine, så sammen blir det nok en vinnner! Ha en fin uke! :)

Gro A. sa...

Lilla er en nydelig farge. Mamma er også veldig glad i det og jeg merker at jeg blir påvirket. Og så mange forskjellige lillafarger det er å boltre seg i.
Gleder meg å se sokkene ferdig. Bittami er jo bare rå på å lage strikke oppskrifer.

Lene - The knitting needle sa...

Så mye fint du lager:) Esker lilla :D

La meg til som følger jeg, ha en fin kveld:)

sol sa...

Det er koselig å møte på smådyr i skogen, søte bilder du hadde tatt.

BeritS sa...

Det skal bli spennende å se stitchery bildet ditt når det er ferdig. Jeg kjøpte også et som var ferdig påtegnet for å komme meg fort i gang. :) Angående den stitchery alongen, så skrev jeg inn e-mail adressen min på bloggen, slik at jeg får beskjed om når bloggen hennes blir oppdatert. Håper jeg skal klare å få med meg mønstrene da, i tilfelle jeg skal glemme å sjekke. Hvis ikke husker vel en av oss det og kan hjelpe hverandre med evt manglende mønster. :)

jannelea sa...

Så kule i lilla, jeg elsker også lilla! Jeg syns garnet jeg brukte skriker, men det passet til sokker. De er virkelig knallfarget! Hyggelig å besøke bloggen din, kommer gjerne igjen hit!

Monstermønster sa...

Skjønne sokker i lilla!