Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 22. september 2011

Pakke igjen ?!

Ja, jeg har fått en pakke igjen. Kommer tilbake til det.

Mine foreldrer har vært på besøk for en tid siden, de ble i to uker. Min far hjelp til med garasjet og min mor holdt meg med selskap i sofakroken med strikketøyet.

I denne tiden fikk jeg se at Bittami hade fått lagd et nytt mønster, denne gang et par votter. Hun lurte på om det fantes noen som hade lyst å teststrikke disse. Det viste seg at det hva flere av oss som hadde lyst til dette.  Bittami har bestemt att disse vottene skal bli et gratis mønster på Ravelry. Jeg elsker denne damens mønster, du finner de i hennes eplabutikk eller på Ravelry.

Drops sitt garn LIMA skulle brukes til disse votter. Jeg for til husfliden, men ikke hade de LIMA og ikke Nepal, som og hva et alternativ. Jeg ville sååå strikke vottene og da i det foreslåtte garnet. Man kan ju alltids bestille garn på nettet, tenkte jeg. Men det ble bare med tanken, jeg kom aldri så langt som å bestille.

Jeg kjøpte meg istedentfor et annet mønster,disse sokkene, Girlfriens Choice, også laget av Bittami. Jeg har så vidt begynnt, med STERK i en fin lilla farge.

Men tilbake til denne pakken jeg altså fikk igår. Jeg kjent igjen hånskriften det var fra min mor, hva har hun nå funnit på tenkte jeg. Jo, hun har vært så snill å kjøpt meg to hvite nøster med LIMA garn. Er hun ikke snill min mamma! Trur ikke det ble de billigste nøstene, det koster å sende.

 IMG_4676

JIPPI!! Nå kan jeg strikke vottene.  Tusen takk kjære mamma!!!

Jeg har og planer om å teste ut Thermis, har kjøpt mønster på den. 

Så får vi se hva som skjer her på strikkefronten fremover for i det siste har jeg sett åt et annet håll, jeg har begynnt å se meg om etter symaskin. Har vært uten lenge nå men etter den helgen med utstilling av mye fint fra alle damer i Bodø som holder på med lappeteknikk så må jeg si at den hobbyen rykket litt lenger frem i køen hos meg. Kanskje ikke nødvendighvis å bare sy lappeteknikk men feks vesker og allslags tillbehør som man bare må ha til strikkepinner å garn. 

Maskinen som jeg sett  litt ekstra på er PFAFF ambition 1.5

Om noen har noen forslag eller meninger om symaskin så blir jeg gla for alle tips.

 

 

:strikker:

4 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Så heldig du var:-) Du kommer til å elske det garnet, for det er kjempegodt å strikke av:-)
Takk for skryt! Dette mønsteret har vært en glede å gi ut, har blitt kjempegodt mottatt!
Gleder meg til å se både vottene og sokkene! Lilla er jo bare en knallfarge, så de blir sikkert kjempefine!
Ha ei super og koselig helg, med strikking og andre givende aktiviteter:-)

Tino sa...

Så koselig med besøk, og fin pakke du fikk. Er spent på hvordan vottene ser ut, så skal kikke innom Ravelry.
Ønsker deg en fin helg,
Klem T

Fru Keilegavlen sa...

Så kjekt! Koseleg med besøk og med pakke.

Snertne sneller og små nøster sa...

Så snill mammaen din var :-) Det er jo artigst å strikke i garnet som er anbefalt :-D

Jeg har janomemaskiner jeg, og er lite kjent med andre merker - er vel derfor ikke til så mye hjelp...

Ha det godt - klem Siv