Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 5. september 2011

Første UFO i September er ferdig

Tenk seg at det sku ta nesten 1 år å få ferdig disse vottene, det er så typisk meg. De har nå legat der med en tommel i minus i sikkert et halvår, at det går ann. Nå er de ihvertfall ferdig å de er kjempego å ha på. En Ufo mindre, hurra!

 

029IMG_4567 IMG_4551 Meir informasjon finner du på min Ravelyside her.

 

oppskrift: Ribbevotter hos Annepålandet 
garn: Sandnes alpakka
pinne: 2.5

 

8 kommentarer:

Sassas mamma sa...

Kjempefine! Nydelige farger:)

Maria sa...

De så deilige ut. Godt å få de ferdig til vinteren nå.

Vibekes lille grønne sa...

De så veldig gode ut! Prøvde meg på sånne selv i fjor, men de ble så store så jeg måtte rekke opp. Fine farger og deilg å allerede ha en ufo ferdig, og votter til vinteren selvfølgelig!

Petrine sa...

Kjempefine ! Eg har kutta ut å bruke begrepet ufo. Fordi eg har så mange ufo-ar på samvittigheita at eg kan fylle heile himmelrommet.

Det er brukar å gjere av og til, når eg har oppryddning i prosjekta mine, er å rekke opp igjen; då får eg meir garn i lageret mitt og eg får fleire strikkepinnar og eg har mindre dårlig samvittigheit :)

Men eg har fortsatt mykje igjen. Merkelig at det oftast er votter og sokkar.

Ønsker deg ein fin mandag vidare:))

Tebasile sa...

Flotte votter som kommer til å bli gode til vinteren.

Monstermønster sa...

Flotte votter! JEg har bare gitt bort sånne, så jeg burde absolutt strikke noen til meg selv også. Takk for inspirasjon!

Snertne sneller og små nøster sa...

Grattis med ferdigstilte votter :-) Hender seg at ting tar tid ja, og så er det bare SÅ lite som gjenstår... ;-)

Ha det godt - klem Siv

smilehull sa...

Herlige votter med herlige farger! Ser ut som det er skikkelig god passform på de vottene. Kanskje jeg må skrive dem opp på vil-lage-lista mi....den begynner å bli rimelig lang nå!