Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 16. april 2011

Potensgiverne

 

Denne boken har like søtt innehold som søtt utseende. Etter P.D.James bok – Den siste pasient, var dette en fornøyelse og lese. Det er en lettlest og fin bok,  jeg blev sittendes med et smil rundt munn egentlig hele tiden da jeg leste.

Den handler om to søstrer i 70 - årene som etter att de har fått en ny mannlig nabo, får forandret sitt liv. De begynner og pynte seg og endre sine rutiner som de haft i mange år. Tilslutt havner de oppi en situasjon som gjør at de bestemmer seg for og starter sitt eget postorderfirma, de skal selge sitt hjemmelagde potensmiddel. Pengerne som de får in skal brukes  til og få et do inne i huset, huset skal mordeniseres.

Denne boken er skrevet av Karin Brunk Holmqvist og hun har skrevet en til bok som heter “Rapsgubbene”. Jeg skal helt klart få tak i denne boken og.

Boken rekommenderers virkelig , en koselig lesing som er nesten litt for fort unnagjort.

Ja, så har jeg da prøvd meg på en bokanmeldelse, det kjennes nesten ut som man sitter på skolebenken igjen. Dette er ikke min sterke side. men kanskje jeg lær etterhvert.

Ute regner det, dette får meg raskt til og gå over til den neste bok i samlingen min. Givetvis er ikke teen langt unna, og denne gang i min nye bodum, termokopp.

IMG_1542

Ha en riktig fin helg allesammen!

3 kommentarer:

GryNoKa sa...

Fint å få litt boktips!
Jeg ønsker deg ei flott Påske. Klem : )

tulipa sa...

Denne er min neste på leselisten. Har hørt så mye bra om den. Og så trengte jeg noe oppmuntrende etter Tusen strålende soler. For den boret seg dypt inn i sjelen min!
Fortsatt god helg!
:)

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Tillbaka till Riverton, riktigt bra bok, var fast i den under några dagar förra sommaren.

Trevligt att besöka din blogg!