Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 22. april 2011

Perler og engler i en salig røre

Da var det min karriere som smykkelager, ja den blir kanskje ikke så lang. Det blir nok  mest til eget bruk, men det er alltid artig og gjøre noe annet og ikke minst nå da jeg skal holde meg unna strikkingen.

Her kan dere se min produksjon av smykker med  skyddsengel. Har begynnt med et mammasmykke og. Inspirasjon til disse smykkene har jeg fått hos  Stinemor – små øyeblikk og hennes blogshop der hun har mange fine smykker.

cats  fiksa 2cats fiksa 5

Det meste av perler, englevinger og annet er kjøpt på Panduro, noen perler er kjøpt på smykkestein.

 

cats fiksa 1

Dette smykke går i rødt, hvitt og rosa med en hvit engel og hjerte.

 

cats fiksa 3

Dette går i blågrønne og brune toner med en blå skyddsengel.

 

cats fiksa 4

Her valgte jeg blå, rosa og lilla farger med en hvit skyddsengel og blomst.

 

dåpskort 007 fiksa

Jeg fikk bruk av dette i kortlaging og, i dåpskortet blev det  pynt ved verset.  Dette kan taes av og henges på en halskjede hvis man vil.

dåpskort 013 fiksa

Jeg trur det gav litt meirsmak og kanskje kan jeg bruke det på flere forskjellige måter, hvem veit.

Ønsker dere en riktig god påske allesammen!

3 kommentarer:

Malin sa...

Det röda, vita och rosa smycket är en favorit! Jättefint!
Kram

Snertne sneller og små nøster sa...

Så mange fine smykker du har laga :-) Har ikke sett de der englevingene jeg, men perler har jeg da mer enn nok av ;-) Kjempelurt å sette det på et kort da :-D

Ha en fin dag - klem Siv

Bitt@mi sa...

Åja, det er du som er Pippi:-))) Skjønte det nå, ikke alltid like enkelt å gjenkjenne navn på forum og i blogger:-) Flink du er med smykker og kort - der er jeg helt blank:-)
Ønsker deg en fin dag, og mønster på de grønne er påbegynt. Men har så mange mønstre på gang akkurat nå, så det kan ta sin tid å få skrevet ferdig. Skulle jo helst ha skrevet på engelsk også... Vel, det kommer, det kommer:-) Liker også enkle sokker, altså, sånne som er mer enn en sokk:-)