Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 26. mars 2011

Lørdag

 

IMG_1217 blogg Som dere ser så er det langt fra vår ute.  Snø og atter snø, men det er bra vakkert når det ikke er uvær ute. Dette bilde blev tatt igår ettermiddag.

 

Det eneste som gjør at følelsen av vår kommer krypende er at det er blitt lysere ute, med det følger et trang av og vaske de vinduene som ikke ser ut og da kunne jeg like gjerne ta en litt større vask nede i stuen.

IMG_1228

IMG_1229

Kanskje ikke det artigeste og drive på med i helgen men jeg har ikke alltid orken i uken og da må man bare gripe tak i ønsket om og vaske når det kommer. Det blir nå godt og sette seg ned i kveld når allt lukter rent.

Mitt sjalstrikkende går ikke så allt før fort, men det går fremover. Trur jeg skal strikke 4 rapporter med chart 3 og jeg er nå på min andre.

IMG_1231 sjal

Sitter ellers og venter på at det skal komme litt garn i posten, jeg har bestillt litt nytt fra tuLLibaLL. Må vel hiv meg rundt og bli ferdig i stuen og etter det en liten tur ut kan jeg tenk meg.

Ønsker dere en riktig fin fin helg!

2 kommentarer:

Gunilla Carlsson sa...

Skönt att få storstädat ibland. Här har jag hoppat över städningen. Har varit ute i verksta'n och jobbat lite istället, inför nästa helgs konstrunda.Tommy har varit ute och klippt lite fruktträd idag hos folk i byn. Igår köpte jag garn till en randig kofta till mig Ränderna är 4 varv ena i alpacka-silk och den andra i flerfärgat konstgarn.Fägerna är i olika blå-lila- grön-turkosa färger,stickas på st3 så nu har jag att göra ett tag..
Ha' det bra önskar mamma.

Gunilla Carlsson sa...

Sjalen ser riktigt fin ut.Kräver koncentration
så man inte är på fel varv. Lycka till med det.