Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 26. mars 2011

Lørdag del 2

Jeg har vasket ferdig i stuen og etter middagen gikk jeg ut og hentet posten. Der låg pakken som jeg ventet på …….. garnet er kommet. Herligt mykt garn med spreke, friske vårfarger.

IMG_1239 garn

Dette er to forskjellige garntyper og det skal bli spennende og finne ut hva de skal bli. Men nå skal jeg bare nyte , se og kjenne. De blir nok liggendes og se fine ut en stund, må finne det perfekte prosjektet. Det er garn som passer utmerket til sjal så skal lete rundt litt i Ravelry og blogglandia og se hva jeg finner.

Garn: Strå
Farge: ZALO – syrlig gulgrønn.
meter per 100 g: 800 m
innehold: 20% bambus
80% superwash merino
pinnestørrelse: 2-4

 

Garn: Halvadel
Farge: 16 Juli - Petrol med hint av grønnt.
meter per 100 g: 400
innehold: 50% silke
50%  superwash merino
pinnestørrelse: 2,5-3,5

 

Nå blir det og plassere seg fremfor Tv og se på fotball, heiia Norge!

 

3 kommentarer:

Janette Millbom sa...

hej och ursäkta sent svar. Lucca Fino har jag köpt i Wien, men vi har det märket i affärerna här i gbg oxå vet jag.. Är det inte danskt?

/Janette

Snertne sneller og små nøster sa...

Deilig garn i herlige farger :-)

Ha en fin kveld - klem Siv

Unknown sa...

Ikke noe er så morsomt og inspirernde som deilig garn mellom fingrene... :O)

De ser veldig flotte ut begge to. Kjøpte for en stund siden tulliball garn jeg også..., men har ennå ikke funnet noe å bruke det på!

Takk for den hyggelige kommentaren ang. pappa's snekkerier. Ref sørsmålet ditt, så har pappa bygd et lite "museum" i garasjen(han har stoooor garasje)hvor han oppbevarer og viser frem alt det flotte han har snekret!

Ha en fin dag!