Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 31. desember 2010

På tide og ønske et nytt år velkommen

Da har vi kommen til siste dagen i dette året. Nå er det nyttårsaften og vi skal mimre tilbake på allt som skjedd. Jeg syns jeg har fått mye ut av dette året når det gjelder strikking og annen hobby. Mange ting har jeg fått ferdig men nye UFO har og blidd til, hi hi. Kanskje jeg blir ferdig med noen av disse når de  følger meg inn i det nye året.

Julegavealongen for 2010 var en superbra idè som Annepålandet ordnet og jeg skal følge dette opp i 2011 uansett om det ikke sku bli noen ny along. Mysteriesokkene hva en ny erfaring men jeg må erkjenne att da jeg la dette til side så kom det ikke fem igjen skal se om det ikke kan vli ferdig i 2011.

Det går ikke alltid like bra med bloggingen min men når det blir  lenge mellom vær gang så må jeg bare si at jeg glær meg til å ta en runde rundt og se hva dere alle gjort.  Jeg koser meg virkelig når jeg bruker tid sammen med dere og det gir meg veldig mye.

Takk for all koselig lesing, inspirasjon og hjelp jeg fått av dere.

Jeg ønsker dere alle et fint og kreativt 2011.

 

Colorful Fireworks over Lake

 

3 kommentarer:

GryNoKa sa...

Jeg takker for et hyggelig bloggvennskap med alle besøk, koselige kommentarer,
og for all inspirasjon jeg har fått,
i året som er gått.
Jeg ønsker deg et vidundelig
godt nytt år!

Klem fra Gry : )

Kari sa...

Jeg gleder meg også til å følge deg og bloggen din i 2011. Alltid spennende å lese hva du foretar deg av håndarbeide, er imponert over alt du har klart å få ferdig i løpet av 2010.
Riktig godt nyttår Pernilla!

Petrine sa...

Hei Pernilla, og eit riktig Godt Nytt År til deg ! Håper du vil vere med meg å leike i 2011 også !!

Petrineklem