Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 10. desember 2010

Stille…… forjul.

Stille på bloggen ihvertfall. Jeg prøver og få unna litt og litt. Rundstykker er baka og kommen i frysen. Julegodteri er igang og skal sammen med pepperkaker bli ferdig i helgen. Julekort, som jeg sku være så flink med i år, ligger på etterslep.

Kjøpt røde, billige gardiner, hvilket betyr meirjobb. Når man ikke har standardhus og kan bruk seg av 220 lengder så må de syes opp. I tro om att hele gardinerne var 220 lange kapte jeg 4 stk og sydde opp etter og ha tatt mål på en. Nå viste det seg att det var ca 2,5 cm lenger på midten og i utgangspunk var buet, ikke fint. Ta opp allt og begynn på nytt. Att jeg må finne på noe sånt akkurat før jul når jeg har så mye annet og gjøre.

Jeg sliter så med mine hender og skulder for tiden at noe håndarbeid er ikke på tale sukk.

Jeg skal prøve og återkomme i helgen med litt bilder og annet smått og godt.

Ønsker dere alle er riktig fin helg og 3 advent!

4 kommentarer:

smilehull sa...

Huff, så dumt at du plages med hender og skuldre! Da er det siste man ønsker merarbeid med lite samarbeidsvillige gardiner...

Ønsker deg en fin adventshelg, og husk at jula blir koselig selv om man ikke blir ferdig med absolutt alt!

Snertne sneller og små nøster sa...

Ikke standardmål er noe prakk :-/ Men det blir nok bra til slutt skal du se :-) Klarer ikke å finne ut om jeg er i rute eller ikke jeg - har vel det meste klart ( i alle fall på plannivå)

Ha en fin kveld og klem fra Siv

Tino sa...

Ikke alltid standardmål passer nei.Kjedelig at du måtte gjøre det om igjen.
Ha en fin adventssøndag!
Klem T

Tino sa...

Ønsker deg og dine en gledelig og fredfylt julefeiring!
Juleklem fra Tino ♥