Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 24. oktober 2010

UFO uke 42

Jeg er på evig søk etter den perfekte luen, har ikke funnet den enda. Som dere sikkert skjønner nå så har temat for denne ukens UFO – atter en gang vært – lue!                                                           Påsken som var begynnte jeg på denne luen til meg selv.

003

Jeg har ikke kommen så langt og har bare koset meg med dette strikketøy litt innimellom så ferdig blir jeg nok ikke. 

Det er litt ergelig for den virker litt liten, typisk meg og ikke sjekke noe sånt med en gang. Jeg fortsetter og strikke, passer den ikke meg så er det sikkert noen som kan få den i julegave.

Jeg har denne uken slitt med nakke-skulder-rygg så jeg har ikke fått strikket så mye. Denne får snilt ligg litt på vent til en annen uke.

4 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Det er sikkert lurt å roe litt ned på strikking/hekling når nakke/skuldre/rygg blir kranglete :-) Lekker lue da - gleder meg til å se den ferdig :-D

God bedring og klem fra Siv

GryNoKa sa...

Trur lua di blir kjempefin!
God bedring, håper du snart blir bedre så du får lua ferdig før vinteren kommer for fult!
Klem : )

Elins Strikkeri sa...

lua di ser ut til å bli riktig så flott!! Ønsker deg god bedring:))

Pinneguri sa...

Sier som de andre, den lua ser ut til åp bli virkelig flott. Strukturmønsteret kommer veldig godt til rette i det garnet.
Lykke til videre :)