Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 20. oktober 2010

Hobbydagen gav meg litt inspirasjon

Etter vår lille venninetreff igår så har jeg fått lyst og lage kort igjen og da er det naturlig og hive seg over julekortproduksjonen. Igår blev det mye skravling, god lunsj og oppstempling av hverandres stempelmotiver, mye kort blev det ikke laga. Jeg kom bare hjem med et, det er en begynnelse.  Beklager den dårlige kvaliteten på bildene i dette innlegg.

033

***

 

Når jeg kom hjem så fikk jeg laget noen flere kort og fargelagt noen stempelmotiv.

050

 

040

043

Prøvde en ny bretteteknikk, nå var jeg godt igang. Jeg såg denne teknikken brukt på noen kort hos mariannes papirverden med denne teknikken( her og her ),  hun har så mye fint. 

 ***

Det ser ut til att min ukentlig strikking på UFO blir lidende av denne plutslige lyst og lage kort. Det er bare sånn det er, man har for liten tid.  Har glemt og vise ukens ufo, det kommer i neste inlegg.

7 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Kjempefine kort :-) Jeg får lyst til å lage kort jeg også når jeg ser dette, men jeg har bestemt meg for ikke å innføre flere hobbyer. Lager en del kort selv, men de stiller i en helt annen klasse enn dette :-P

Ha en fin kveld og klem fra Siv

Tino sa...

Så koselige kort du har laget!

Ha en fin dag!
Klem T

Gunilla Carlsson sa...

Så bra korten blev!

Elins Strikkeri sa...

Så flotte kort du har laga!!

Lilla Kullan ♥ sa...

Hej!

Så duktig du är på att pyssla och sticka och göra fint. Jag gillar dina sockor här nere på sidan.:-) Kram Stina

TokTova sa...

Jättefina julkort! Själv är jag inte så förtjust i att göra kort och sånt men det är roligt att se vilka fina saker andra gör!
Ha det fint!

Malin sa...

Jättefina julkort! Kom på en strålande idé: Vi får ha en gemensam pysseldag via länk nån dag. Nu blev jag så pysselsugen att jag nog trots allt låter kalligrafipennor och stämplar vara framme i vardagsrummet.
Städa kan jag göra en annan gång eftersom
"Dammtussar kan vara ett bevis på att någon har gjort något roligare..."