Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 4. oktober 2010

UFO for uke 40

Da skal jeg hive meg over kurven med allt det rare i, mine UFOer. Denne ukens prosjekt blir denne pixieluen. Det er ikke den store jobben da det bare er og sy sammen denne.Dette er det jeg har og så får vi se hvordan resultatet blir. Det er helt utrolig at man kan la noe ligge når det er så lite igjen og gjøre på den.5 kommentarer:

Pia sa...

Så underbart söt! Lycka till!

Snertne sneller og små nøster sa...

Greit å ha en plan :-) Jeg har tenkt mange ganger på hva det er som får oss til å legge bort saker og ting som er så godt som ferdige - jeg har ikke funnet svar på gåten ;-)

Ha det godt og klem fra Siv

Marias garnhändelser sa...

Kul mössmodell...undrar hur den ser ut på en vuxen:-)

duBedåre sa...

Så gøy å få noe helt ferdig m en liten innsats! Det er jo det beste med å ta tak i UFO'er, mye av jobben er allerede gjort!

Svar til kommentar på Lyng-babyjakka mi:

Oppskriften er fra heftet 1019 Rosett fra Dale garn. Det står ikke noe årstall, og det kunne tydeligvis ikke bestilles fra Dale heller. Jeg ser at noen har kommentert at oppskrifta også finnes i "Dalegarn Baby høst 2000", heftet nr. 127. Om dette fortsatt er i produksjon eller på lager hos Dale, kan du jo bestille det. Jeg har ikke fått sjekka at dette er den samme oppskrifta. Om det ikke går ann å fa tak i dette heller fra Dale, lurer jeg på om det kanskje for en gangs skyld er ok å videreformidle det heftet jeg har? Send meg en mail om du ikke får tak i oppskrifta på annen måte, så skal vi se... dubedaare(at)gmail.com

Ha en fin dag! (o:

Petrine sa...

Flott plan det ! Det er da ei snerten lue :))

Lykke til :)