Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
tirsdag 23. mars 2010

Julegavealong - mars

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Jeg har ikke sluttet å strikke men ting tar tid. Påsken nærmer seg og jeg må få vise frem mitt bidrag til julegavealongen for denne mnd.

Look a like lue VM Alpint 2009.
Mønster: Finner dere hos Lille Rosin`s Quilteri.
Pinne: 4
Garn: Artic fra Sandnes, jeg har brukt 110 gram.

019017

Som vanlig ikke de beste bildene men men sånn ser luen ut

***

Multnomah sjal.
Mønster: Multnomah sjal, gratis oppskrift her.
Pinne: 3,5
Garn: 1 nøsten/ 100 gr Mini Palett fra Sandnes. Garnet er av 75% ull med 25% nylon forsterkning.
Kommentar: Enkel at strikke. Jeg tok sjansen og strikkede det litt større en i orginaloppskriften. Jeg strikket 301 m i rilledel og 7 rep av FF delen. Hade da igjen 17 gram på nøstenet. Etter blokking så er jeg fornøyd med resultatet og skal begynn på en grå i samme garn.

016Blokking pågår! Her er den nålet fast til tørk på sofaryggen.

017Det er Annepålandet som inspirert meg til å strikket denne,her ser dere hennes sjal. Egentlig så hade jeg lyst på samme fargevalg som Anne men de hadde givetvis ikke denne fargen så det blev et nøsten med rosa/lilla.

***

Så har jeg fått en award fra Kari. Tusen takk, dette var koselig! Nå skal jeg sende awarden videre til ti andre. Dette er ingen enkel oppgave da det er det finnes så mange koselige og innspirerendes blogger som fortjener en award. Jeg sender derfor awarden fritt ut i blogglandia – varsågod, fang den!

3 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Kjempefine ting du har laget, og grattis med award!

Malin sa...

Hej! Vad produktiv du varit. Gillar mössan! /Malin

Tino sa...

Gratulerer med award!
Så deilig å være så godt igang med julegavene allerede. Kjempeflott lue og sjal!
Klem T