Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
torsdag 11. mars 2010

“Postkassesnakks”

Jeg har fått pakke i posten, denne gang fra søstern min som har kjøpt stempler til meg.  Hva koselig det er når postkassen inneholder noe annet en regninger og reklame. 

044

                        ***

En av venninene mine  har fyllt 40 år og dette feiret noen av oss ved å gå ut og spise. I gave fikk hun en sjokolademassasje, høres ikke det spennendes ut! Det skal bli artig å høre hvordan dette var.

Dette kortet blev lagd til henne.

40 år

                       ***

For å komme tilbake til dette med OL, for oss som er intressert i håndarbeid så hander OL ikke bare om sport. De norske guttan i curlinglaget  har vist seg frem i disse omtalte clownbyksene. Jeg veit ikke om det er noen som måttet satt seg bak symaskinen pga parameter[2]                                           disse men det er  mange som tatt frem heklekrok og garn for å lag luene til Sverige. Jeg måtte givetvis bare søke på nettet om disse og fikk mange treff.

svensk_ol_lue[1] 

Oppskriften finner dere bla hos Lykkeliten. Nå er ikke jeg den beste på hekling men kanskje jeg sku prøv.

TV-sport lue 2010  er det og lagd feks her hos to damer. Jeg ligg litt etter og strikker nå på TV-sport lua fra VM i alpint 2009. Når jeg leser gjennom disse mønstrene så er de bra lik. Men jeg må nok prøv meg på 2010 modellen og etterhvert.  Nå er vi ferdig med OL for lenge siden så over til noe annet.

Nå over til strikking som ikke har noe med OL og gjøre men bare handler om det å bli fristet av ting som andre gjort. Etter å ha sett  Multnomah sjalet som Annepålandet strikket så hev jeg meg rundt, dette ville jeg og prøve. Til dette  trengt  jeg noen maskemarkører og har man ingen så lager man noen.

031

                      ***

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin helg!

1 kommentar:

Kari sa...

Hei!
Ta deg en titt i bloggen min, det ligger noe til deg der. :)