Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 29. november 2009

Smått og godt

 001

Ja, der var en av de ventede babyene kommen til verlden. Da hun visste det var en gutt så blev det litt blått i strikkingen.

Babysett

Av og til så er det godt å ha planlagt allt godt så ting er høvelig ferdig.

***

Tirsdag var vi på “juleverksted” på jobb. Jeg fikk ferdig sokkene der og fikk lagd flettet stjerne i pakkebånd. Sokkene blir en pakke i kalendern, restgarnet blir nå brukt til pulsvarmere og gave nr to i kalendern.

016

***

Har mye garn liggendes hjemme som jeg har lyst å få brukt opp. Har skjønt at Twiligt er noe som ungdommene ser på idag, jeg har ikke sett den men fått med meg Bella mittens. Da jeg har noe  alfagarn hjemme trur jeg valget faller på disse vottene.

043

Nytt prosjekt men med bruk av garn jeg redan har, det må vel være bra. Begynnte med pinne 5 1/2 men dette blev litt trangt når jeg kom til selve hånden, skal prøve med å bytte til pinne nr:6 og se om jeg får litt bedre plass. Det går raskt å lage disse. Skal nok prøv å lag et par til men en kortere variant. Oppskriften fant jeg her på engelsk og her på norsk.

***

040

Nå er det en venninne som har gått ut i permisjon med stor mage så litt småtterier må strikkes. Det er nå nye spiralsokker på pinnene og det blir sikkert noe meir etterpå.

***

Snart står julen for døren og vi er i full gang med vasking, julebakst og ellers av planlegging. Det er deremot noen som har ett veldig avslappet førhold til julen eller kanskje egentlig til livet og det er vår katt Findus.

053Her ligger han og slapper av, men han våkner vel når han dett ned regner jeg med. 

***

025

Det var godt å se ut vindue om lørdag å se at det var hvitt ute. Tenk å få snø til 1 advent. Gutten min blev overlykkelig og har vært ute og koset seg i snøen hele helgen.  Stått på ski og snowboard.

 

***

Mange gode adventsklemmer

Pernilla

***

4 kommentarer:

Hilde C. sa...

Det er en heldig baby som får så flott sett.
Lykke til med sitteunderlagene :-)

Synnøve Olava sa...

hei!
takk for besøket på bloggen min og den koselige kommentaren!
Her var det mye fint, det hentesettet var kjmepflott og Bella mittens blir også veldig fine. takk for at du linket til den norske oppskriften, jeg har den bare på engelsk. har strikket 3 par av disse vottene... :O)

Ha en fin førjulskveld!

Knitgirl sa...

Så søte småsaker! Bella-vottene har jeg også lagd og de er riktig fine og med godt garn sikkert deilige og varme:-) Ha en fin adventistid!

Lenemora sa...

Så koselig at du vil være med på trekningen hos meg!

Fin blogg, du har, tror ikke jeg har vært her før...kommer gjerne tilbake!

Klem fra Lenemora