Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 11. november 2009

Ny uke, nye muligheter.

Nå har jeg ryddet litt blandt alle mine UFOer. Til å begynne med så har jeg tenkt å bli ferdig med et par sokker som gutten min hva med å kjøpte garn til så får vi se hva det neste blir.

Jeg har og begynnt å teste ut mine hekleferdigheter. Mitt problem med hekling er at jeg hekler så hart at det er et strev å få heklenålen gjennom maskene. Men det kommer vel etter hvert. Noen bestemor ruter har det blidd og har nå gjort min største prøvelappe. Hva skal jeg nå bruke denne til??

Har en oppskrift på gryteklut som jeg måtte prøve meg på og det går men det tar så lang tid. Så må det vare dobbelt og når det er ferdig så er det bare en gryteklut som er ferdig puh……Jeg blir og strikke grytekluter på rundpinne neste gang, det har blitt gjort her. Det går ju så mye fortere og de blir dobbel med en gang. Fenomenalt spør du meg.

Jeg trur jeg holder en pinne på strikking men det er ju alltid artig å prøv noe annet. Man kan ju få fine kanter på strikkeprosjekter vha hekling.

Planene man har er ikke alltid like enkelt å følge, jeg måtte givetvis begynne med noe nytt. En kjenning skal snart få en liten gutt og da strikket jeg en skjerf og en lue. Hvor mye man bruker halsduk til de minste veit jeg ikke men jeg hadde sånn lyst å prøv denne som jeg har sett på så mange ganger. Luen er strikket fra et mønster i Sandnes sitt hefte nr:004. Jeg har brukt meg av Trysil Baby garn kjøpt på Europris, pinne nr 2 1/2. Ja da har jeg alltså ikke følgt min plan når det gjelder UFO er men det blev i vært fall ikke noen nye, jeg begynnt og jeg fikk avsluttet. Her kan dere se resultatet.

Babysett

Mandag fikk jeg influensevaksine så nå har jeg ont i armen og har vandret mellom å føle meg som en varm stekeovn og en fryseboks. Litt strikking har jeg tross dette klart innimellom. Nå håper jeg att jeg ikke blir smittet av influensen før vaksinen virker.

Nå har jeg kommet over noe nytt som jeg har lyst å prøve. Jeg var inne hos Annepålandet og fikk tips om Praktiske Petra. Dette ser både praktisk og enkelt ut å lage. Hmmm…….UFO eller Praktiske Petra, vent og se!

Ingen kommentarer: