Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 12. september 2009

Tilbake igjen

Mine foreldrer hade lyst på en liten "ferieuke" så de kom opp (kjørte ca 170 mil) og satt barnevakt til gutten vår på 8 år. Dette gjorde att mannen i huset blev med meg til Paris. Jeg sku dit i jobbsammenheng så to dager var jeg fullt opptatt med forelesninger og han måtte da gå omkring alene i Paris gater. Men de andre to dagene gikk vi omkring og fikk med oss litt av det man må se når man er i Paris.Eiffeltårnet må man få med seg, vi for helt opp.
Mye venting i kø så vi brukte nok 2 1/2 time her.

Notre dame
Føler at jeg er litt sliten etter allt dette, som man sier - borte bra men hjemme best.

Når vi kom hjem så hade jeg 3 dager med foreldrene mine og idag for di hjemover igjen. Vi hade planer om en oppussing av rommet til gutten vår for vi for på ferie, maling var kjøpt in og når vi kom hjem så var det ferdig. Rommet hade da skiftet fra lysegult, som det har vært siden han var fødd, til tre hvite vegger og en RØD. Han er Manchester United fan og derfor måtte det vare noe rødt på rommet. Det blev kjempe tøfft. Nå skal vi bare få opp fotballplakatene på veggene så er allt ferdig, disse ordnet snille onkel i sverige.

Når man pusser opp et rom så blir det gjerne litt rot andre plasser så nå er det ryddingsmani og nye prosjekter på gang i hele overetasjen. Dette har jeg skjønnt at jeg ikke er alene om, det ryddes og hos 9na. I et gammelt hus som vi har så er det ikke oppbevaringsplasser, dette er det neste prosjektet vi har på gang. Allt mitt garn og øvrigt av hobbyting ligger hulter i bulter i et litet kott. Mannen har tross allt et stabbur, en utebod og en fjøs å oppbevare sine ting i.
Loftstuen, som ikke blir brukt som stue, skal få oppbevaringsplass til allt av leker,hobbyting samt playstation. Hyller, hyller, hyller og skap.....

Ikke bare fikk vi et ferdig oppusset rom når besteforeldrene er her, jeg fikk og litt oppmuntrendes ord om at jeg må få avsluttet noen strikke UFOer som ligger å venter. Sagt så gjort.

For ca 9 år siden strikket jeg en babypose, dumt nok så tok jeg fargekombinasjonen som var i oppskriften. Dette hade jeg ikke gjort i dag, vet derfor ikke hva jeg skal gjøre med denne. Nå er den i vært fall sydd sammen.

Babyjakken fra boken "strikk til nøstebarn" hade knapphullskant og halskant igjen, dette blev fikset og tre knapper på plass. Ferdig!

TAKK MAMMA!

Mor og far hade med seg en gave til meg, det var en lamineringsmaskin. Det har jeg lenge ønsket meg. Nå måtte jeg prøve den, gutten min hade noen diplomer som blev laminert. Så måtte jeg prøve noe annet.Strumpepinnene fra Knit Picks sitter på en bit av papp, hva med å gjøre en sånn plate med fint pappir og så laminere denne.

Jeg syns at resultatet blev kjempebra og hvis man gjør som jeg gjort her å skrive på størrelsen på pinnene så blir det virkelig orden på tingene. Dette skal jeg gjøre mange fler utav.
Dette er "resefodralet" fra LILLA STIKKEFROSSA som jeg fikk før jeg for på ferie, nå blir det meir orden på mine ting.Når vi nå snakker om LILLA STIKKFROSSA så må jeg bare vise den vesken jeg kjøpte til min mor. Som ni ser så blev den tatt i bruk med en gang. Nytt garn i yndlingsfargen lilla, dette skal bli en kofta (jakke) strikket på fri hånd.


Tubesokkene str 1-3 mnd strikket i alpakka blev ferdige før jeg for til Paris. Så smått og søtt.


Givetvis er det et nytt prosjekt på gang og, skal strikke en jakke fra garnstudio i str 6-9 mnd. Har strikket nesten en arm ferdig og da tar jeg frem og måler ermen, FEIL mål. Må opp i størrelse på pinnene og begynner nå på nytt. Jeg kan bare ikke fordra å strikke prøvelapper og da må jeg bare ha det så godt, det er ikke første gang dette skjer.
En jeg er tante til hade bursdag for et tak siden og da lagde jeg dette kortet. Den samme personen skal ha smått om noen uker og det er sagt at det skal bli en jente. Jeg må med andre ord begynn å lage babykort.

Har du lyst å vinne denne søte musen, klikk på bildet.

Det var godt med en uke ferie men snart er den vanlige hverdagen her igjen.

Nå skal jeg nyte helgen og håper dere og gjør det alle sammen.

Ha en riktig fin helg!

3 kommentarer:

Malin sa...

Vilken härlig bild på Eiffeltornet! Ett fint litet utsiktstorn det där.

Jag fastnade för babypåsen direkt, och sedan såg jag vad du skrivit. Håller INTE med om att du valde fel färgkombinationer. Jag tycker att den är jättesöt!

Nu ska jag försöka knåpa ihop förvaring för strumpstickor. Hör av mig om jag behöver beskrivning.

Kram Malin

Anna sa...

En så underbar resa ni verkar ha haft! Härligt att läsa att både du och din mamma är nöjda med era stickfrossagrejer!

Tino sa...

Så heldig du er som har vært i Paris, flotte bilder!
Og lurt å ta en vegg i en annen farge på gutterommet, det ble sikkert fint. Søtt babytøy du har laget, og egen lamineringsmaskin må være kjekt.
Ha en fin søndag!
Klem Tino