Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 24. august 2009

Maskemarkører

Har ikke så mye å legg ut på bloggen min men har glemt en ting. Før jeg for på ferie så trengte jeg meg noen strikkemarkører. Etter å ha lagd meg sommersmykken så for jeg tilbake og kjøpt meg perler til markører. Det sku bare bli noen få perler, enkelt sku det vare.Når det gjelder hobby, pyssel og ting og tang så blir jeg alltid fort overbevist om at noen ting bare man ha, man klarer seg ikke uten. Jeg gikk fra butikken med perler ....... og to tenger og en liten avbiter som jeg alltså ikke kunne klare meg uten.


Her ser dere resultatet, jeg syns di blev fin, men di blev egentlig dyre og. Trur nok att jeg må produser litt meir av disse til feks gaver til andre strikkeintresserte eller kanskje det er noen på jobb som kan tenk seg å kjøp. Ja ja typisk meg er det i alle fall. Men det var klart enklere med disse verktøy, det var det.

ha bare ha.

Er det noen som kjenner seg igjen tru?

3 kommentarer:

cille sa...

Så kjekke maskemarkører du har laget, de kommer nok godt med! Englemaskesjal holder jeg også på med, men det går smått...

Anonym sa...

Høyres veldig kjent ut.. hehe.. Men flotte vart dei! :D

Ha ei fin veke!

Hanne sa...

Disse tengene får du bruk for hver gang et kjøpesmykke trenger overhaling. Og kanskje blir du bitt av perlebasillen og begynner å lage både smykker, mobilpynt og flere maskemarkører. Godt utstyr er halve jobben ;-)
Fine markører du allerede har laget!