Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 20. mai 2012

Der hva 17 mai over for denne gang

Håper dere hade en fin 17 mai allesammen. Vi hva så heldige og fikk riktig fint vær her i Bodø.

I år hva det vårres tur, 5 klasse, å stå for 17 mai arrangement. Det innebar bla å bake 4 kaker og stå på kjøkkenet fra kl.9 om morgenen til det hele hva over, hvilket ble kl. 15.00.

Det gikk veldig bra og jeg er såååå glad at jeg fikk kjøpt meg nye sko til 17. Her ser dere mine nye sko, er de ikke fine!

IMG_6169

 

IMG_6170

 

 

Når jeg hva i byen og kjøpte meg nye strømpebykser fant jeg ut at jeg kunne gå inn og se om det fantes noen sko til mine små føtter. Som dere kanskje skjønner så liker jeg ikke å se etter sko, jeg har alltid problemer og finne noen som passer. Men….. tru det eller ei der sto det to par som bare ventet på meg. Strl 36, passet perfekt. Jeg kunne ikke bestem meg så begge par ble med hjem og de skal få bli her, glad!!!!! De røde hva perfekt å bruke til 17 mai. 

Når vi kom hjem etter feiringen så kjente jeg hvor trøtt jeg hva, det ble faktisk en liten blund på ettermiddagen, og resten av dagen hva litt slapp. Jeg koblet av med strikking og det å finne frem noen podcast som jeg kan høre/se på.

Podcast/videocast er nytt for meg men jeg liker det godt. Å få høre/se hva andre holder på med for prosjekt, bruker for garn, tips om bøker mm dette er helt supert!!! Er litt redd for at det hele kan ta helt av så jeg må finne fremtil  noen som jeg virkelig liker, og holde meg til disse. Har letet meg frem til noen som jeg startet med så får vi se.

  • YARNIA, her er det Hilde som er vert. Dette er den enesre norske jeg har kommit over til nå.
  • Mommy needs yarn  med Erin Walsh. Her er det til tider litt bakgrunnshjelp fra hennes barn, herligt!
  • The knit girllls. De  gode venninnene Leslie og Laura, har startet dette ilag. Tenk å ha en strikkevenninne som dette.
  • 90% knitting. Har ikke fått sett så mye på Lisa enda men skal avsette litt tid til dette.

Jeg har fanget opp noen fler, men jeg kan ikke få en laaaaaang liste her og for da har jeg ikke annet og gjøre om dagene en å følge allesammen.

Nå er det et litet oppehold i det å produsere kort så det klør i fingrene mine over å få ta i litt garn og komme igang med strikking igjen. Garnet er kjøpt inn og prosjektene startet. Mine WM er såååå vanskelige å begynne på, der har jeg ikke kommen igang enda. Jeg har flere prosjekter jeg vil starte opp men har bestemt meg for to nå. Da jeg ikke vil avsløre dette for mottakerne så får jeg komme tilbake til disse seinere.

Men her  kan dere ta en liten titt på det jeg holder på med.

 

IMG_6177

 

IMG_6178

 

Da gjenstår det bare og ønske dere alle en riktig fin avsluttning på helgen og er fin ny uke imorgen!

 

Pernilla

mandag 14. mai 2012

Konfirmasjonskort #5

Denne gang prøvde jegnoe nytt,  magic card/ tryllekort. Turorial på dette finner dere  på StampARTic.

konfirmasjon#5a

konfirmasjon#5c

konfirmasjon#5d

konfirmasjon#5b

Jeg brukte en god del lenger tid og mye pappir men jeg ble veldig fornøyd.  Det eneste jeg skal endre på neste gang er størrelsen. Det skal jeg ha litt mindre så de får plass i de vanlige konvoluttene til 15x15 cm. For flere skal det bli.

 

Pernilla

søndag 13. mai 2012

Konfirmasjonskort #3 og 4

Her kommer flere kort, kanskje litt kjedelig for dere og se på men jeg liker og dokumenter hva jeg har gjort så dere får stå ut dette nå i konfirmasjonstidene. Så har jeg ikke så mye annet og vise frem, strikkepinnene ligger i ro. Nå prøver jeg flere kort med det nye stempelet. Fikk laget to ganske så like kort med bare litt forskjellige farger så bestilleren fikk velg. Hun ville ha det oransje, det lilla brukte vi selv igår.

konfirmasjon# 3

konfirmasjon #3c

konfirmasjon#3b

 

konfirmasjon #4a

 

konfirmasjon#4c

 

konfirmasjon#4b

Jeg ser at bildene ikke ble så bra men nå er kortene borte så jeg kan ikke ta nye. Fargene er i virkeligheten mye skarpere og klarere.

Kort blir produsert men forsvinner like fort. Jeg har et ønske om å få litt på lager så det ikke blir stress for hver gang jeg får forespørsel om å lage eller har bruk for selv. Det blir og billigere for meg hvis jeg klarer å lage flere så jeg har, blir det lenge mellom hver gang så blir det alltid til at jeg bare må innom butikken og få noe nytt, hmm, rart det der. Det er akkurat det samme med garn, jeg har aldri det jeg trenger, hi hi.

Så fant jeg et annet motiv på nettet som jeg skal bruk til et kort jeg selv skal bruke, artig med litt variasjon. Dette får ni se imorgen.

Pernilla

 

lørdag 12. mai 2012

Konfirmasjonskort #2

Jeg fikk lyst å prøv en litt  tøffere stil på korten, og til dette trengte jeg et nytt motiv. Jeg fikk kjøpt meg et digitalt stempel, av KennyK.

Da jeg ikke har riktig type printer så må jeg overføre motivet til akvarellpapir med mye plunder, hvis ikke  så flyter blekket utover når jeg maler. Tungvint, ja, men motivet er såå lekkert at litt ekstra arbeid er ok.  

Dette er med vers og lomme til penger, glemt å ta bilde av det. Og for meg,ny type blomster er prøvd ut.

IMG_6094

 

IMG_6097

 

IMG_6098

Pernilla

tirsdag 8. mai 2012

40 års kort

En til som blir 40 år, denne gang er det en dame som skal ha kortet.

IMG_6073

 

IMG_6074

Nå tenker jeg  konfirmasjon, og flere  er allerede produsert.

 

Pernilla

lørdag 5. mai 2012

Konfirmasjonskort #1

Dette hva et kort som vi sku bruke selv. Det blev lagd i formiddag  og er nå blitt  levert til  til konfirmanten, ferskere kan det ikke bli.  Det ble et kort med vers og penge.

 

IMG_6079

 

konfirmasjon 4

 

konfirmasjon 5

 

konfirmasjon 3

 

Håper du får en riktig fin dag Lovise!

 

Pernilla

torsdag 3. mai 2012

Første ut..

… i en rekke. Det er tid for kort igjen, konfirmasjonstiden nærmer seg men det finnes de som har bursdag og.

bilde mann 40

bilde mann 40 2

Pernilla