Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.




mandag 13. februar 2012

Det finnes så mye fint

For en laaaang uke det har vært. Nå har jeg kommet meg så pass at jeg kunnat oppdatere meg litt i bloggverden idag. Jeg har legat rett ut i innfluensa i 1 uke nå. Dvs jeg prøvde meg på et litt gjestopptreden på fotballturneringen i helgen(som publikum) men for rett hjem og la meg igjen etterpå, hva visst ikke så pigg som  jeg trudde. Sliter fortsatt med en envis hoste som holder meg våken om nettene men ellers føler jeg  ting begynner og rett på seg igjen, noen dag til nå så er jeg sikkert på benen og på arbeid igjen.

Skal 2012 bli votteåret? Ja, utifra det jeg kan lese på blogger og forum er flere en meg som har lyst å strikke på votter i år. Jeg har prøvd å se meg om etter fine vottemønster som jeg kan tenk meg å strikke og den listen blir laaaaang.

Her er noen av de vottene jeg kunne tenkt meg å strikke:

1. Et som ikke er ferdig, men som jeg trur blir kjempefint, er Meisebo sitt mønster som hun holder på med nå. Se begynnelsen her.
2. Chrysanthemums, finnes gratis her hos knitty.
3. Pelle, disse har jeg kjøpt.
4. Lotus mittens, gratis.
5. Annepaalandet`s Mitts, finnes her på bloggen hennes.
6. Bittas mittens and Vistes Wristies, gratis på Ravely.
7. Glorius cabled mitts, kjøpes på Ravelry.
8. Magpie mittens, gratis.
9. Winterland/vinterland, kjøpes på Ravelry.
10. Kristin`s løytnantshjerter votter, kjøpes på Ravelry.
11. Det finnes mange fine mønster hos Jorids mønsterbutikk. Bla. vil jeg strikke kattevotter og fisherman`s friend. Kaninvottene har jeg strikket. Og de andre to mønstrene har jeg kjøpt.
12. Bellas mittens, gratis. Disse ligger som en UFO.
13. Mittens for Miss, gratis her hos Pickles. Disse har jeg kjøpt garn til.
14. Snowbird Mittens, gratis.
15. Wood hollow mittens,kjøpes på Ravelry.

Så hva venter jeg på, er det ikke bare å begynne?

JO, men…………………….så er det bare det at det er så  mye andre ting som og frister, ikke bare votter. Men listene over disse ting får jeg vise dere en annen gang. 

Ja, vi får se hva jeg klart å få sammen av disse vottene i løpet av året.

Da jeg begynnt å skriv denne “ lille”  listen så hade jeg Annepaalandet`s Mitts på listen min, disse er nå ferdig, bare ikke blogget om det enda. Nå har jeg gått over til å strikke på  Bitta`s mittens.

 

Pernilla

2 kommentarer:

Mona sa...

Det var litt av en liste, med mange nydelige votter. Fristelser, fristelser :)

Unknown sa...

Så bra at du er på bedringensvei.
Mange flotte votter som jeg gleder meg til å se etterhvert.... :-)