Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
onsdag 22. juni 2011

En hyggelig pakke

For en tid siden hade Maria med bloggen Pyssel og Knåp en utlottning i bloggen sin for og feire 1oo følgere.

Hun har en fin blogg, der finner jeg mye inspirasjon. Hun lager mye fint og nå som jeg har lyst og lag sjal så har jeg fastnet bla for denne, Magrathea. Jeg er bare redd for atgarnet jeg vil bruke ikke skal være nok til sluttet.

Jeg skal bruke mitt blå garn fra tuLLiBaLL, Halvadel – 16 –Juli.  Enligt mønster brukes det 370 – 400 meter så jeg mener det skal gå bra. Men dette betyr vel at jeg ikke tørr annet en å strikke den minste størrelsen. Kom gjerne med meninger om dette!

Her ser dere hva pakken inneholdt.

020

Så koselig og få ting som hun har lagd selv. Ettersom jeg planlegger flere sjal fremover så kunne det ikke hvert meir passendes en å få denne vinsten nå. Den  inneholdt en nydelig sjalnål, et bånd så man veit hvor man er i mønsterdiagrammet og en søt kopp med nålpute i.

Jeg begynnt for lenge siden med variant av Clothildesjal og jeg har  nå bestemt meg for at den skal bli ferdig idag, klarer jeg det? Hvis jeg ikke fortsetter og sitte og lese flere blogger så går det bra for jeg har bare noen futtige varv igjen.

Det prikkete båndet er kommen  i bruk,supert!

Tusen takk for pakken Maria!

5 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Grattis med super premie :-)

Ha det godt - klem Siv

Heidi sa...

Grattis! Och så fina bilder nedanför! Du har en trevlig blogg, hit tittar jag gärna in igen!

Hanne sa...

Kjempekoselig premie - så heldig du var som vant denne.
Å lage nålepute i en pen gammel kopp var en god idé som jeg noterer bak øret.
God helg!
Pludrehanneklem

GryNoKa sa...

Kjempefin gave!
Ha fine sommerdager! Håper på sol og varme!
Sommerklem : )

by BeaTell sa...

Takk for at du deltok på min give away. Beklageligvis ble det ikke din tur denne gangen. Bedre lykke neste gang ;) Håper du har en fiinfin helg:) fin blogg! LIker kreative damer!
KLem til deg!