Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 19. juni 2011

En herlig helg

 

Ja, da begynner snart en ny uke. Om lørdagen så for vi ut med båten til en strand og koset oss. Vi har haft nydelig vær så bading blev det , kallt ja, men herligt!

 015

019Der fremme ligger stranden som vi skal til. Vi hade stranden helt for oss selv, herligt. 

064 Strikketøyet var med og jeg hade en stor plan om å bli ferdig med “My perfect ankel” i helgen men det gikk ikke så, hvorfor ikke…..?

Vi hade satt ut gangva om fredag(veit ikke om stavingen er helt ok), vi var på jakt etter kveiten.  Nå sku vi far videre med båten og se om vi fått napp.

Det første som kom opp var en helt ok torsk, det andre var en fin kveite på 7 kg men det tredje………………..ja da ble jeg først litt forskrekket, dette var noe stort.

112 Hvordan sku vi klare og få den opp i båten?…..

120….der var den på plass, men fiskebøtta blev for liten.

Denne kveiten viste seg og være 153 cm lang og 51 kg. Jeg syns den var et monster og den var ikke lett og få opp i båten.  Hvordan i all verden sku vi få den med hjem?

160Det blev å bruk trillebår og ………..

167 …….henger.

Dette er en opplevelse vi aldrig kommer og glemme, så artig at vi var med allesammen. Jeg hade givetvis kamera med meg og har fått dokumentert hele episoden, både med film og bilder.

Nå blir det bra mange kveitemiddager fremover av denne, mums.

 184

Da ønsker jeg dere allesammen en fin ny uke!

 

5 kommentarer:

Janette Millbom sa...

Vilken helg! Vilken fisk! Wow!

Maria sa...

Vilka vackra bilder! Jag är ledsen men jag har fortfarande inte fått posta ditt paket! Jag var på post i butik imorse men de var helt omöjliga och kunde inte ge mig ett pris på portot så jag fick snällt ta med mig den igen. Jag ska göra ett nytt försök i eftermiggad inne i byn.

Snertne sneller og små nøster sa...

Høres ut som ei fin helg :-) Kveite er kjempegodt - dere var heldige :-D

Ha det godt - klem Siv

Maria sa...

Hej igen! Min sambo fick postat paketet på måndag eftermiddag så du får den nog idag eller imorgon. Ha det så bra!

Angåenda att starta många projekt: Jag tror att det är bra att ha många att välja på i många olika garn och stickstorlekar. Variation är bra! :)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Wow! Enorm kveite - kan tenke meg at det var litt av en opplevelse! Ønsker deg i riktig god helg - og god middag! ;-)