Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 9. mai 2009

Tittut her er jeg sterkt tilbake igjen.

Ja, da har det hvert fravær av bilder på bloggen min et tak men nå kommer desto meir på en gang. Konfirmasjoner nærmer seg så det må litt kortlaging til.

Det er 3 jenter og 4 gutter som skal få en hilsen fra oss så det var bare å begynne. Jeg har ikke fått så mye erfaring på kort enda så ting tar veldig lang tid.


Her har jeg fått lagd noen kort, ikke alle er helt ferdig men nå er jeg så ivrig av å få lagt ut noe på bloggen så det får vare sånn.


Denne teksten blir brukt inne i alle korten jeg laget her. Alle kort er ikke ferdig inne i men det kan jeg legge ut her etterpå når det er tatt bilde av.


Firkanta korten har størrelsen 15x15.Her har jeg brettet kortet i kartong 20x20 dvs kortet blir da 10x20.


Overst på høyre side her skal jeg sette inn en hvit rute der vi kan skrive inn en hilsen fra oss. Dette var den raskeste/enkleste måten å lag "pengelomme" på så denne gang blir det så.

På guttekorten skal det vel kanskje være minst mulig bånd og rosetter, litt meir røft så da passet det ju bra med en klemme som holder kortet sammen.

Dette blev ett jentekort i lilla farge. Samme bånd som kortet knytes ihop med skal brukes til penge inne. Det skal stå Kjære konfirmant på dette kort akkurat som på det neste. Har og lurt på om jeg skal pynte med et lite hjerte etterpå, vi får se.Dette er vel kanskje min egen favoritt da jeg er så glad i brunt.

På baksiden av jentekorten har jeg brukt stemplet fra pysselmyran og punchet det ut. Tenkte jeg sist men ikke minst sku skrive håndlaget av Pernilla på denne. Dette merke har og som funksjon å holde båndet på plass.


Dette blev et litt "tøffere" jentekort.


Jeg har ike bare lagd kort. Jeg både strikker og har begynnt å hekkle litt og så det går fremover både her og der.Dette er ett "baktus sjal" som jeg funnet oppskrift på her hos Hedvig.


Dette er "englemasker/ kjærlighetsknute" . Kjært barn har mange navn.

Her er jeg kommen igang. Det går ju bra. Jeg fikk hjelp med trinn for trinn beskrivelse av Felisi her på hennes blogg. Tusen takk! med en sånn beskrivelse så må det ju bare gå bra.


Til slut må jeg bare ta med de bursdagskort som Simon har lagd til de siste bursdagene han var i. Syns han er så flink.


Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg alle sammen.Ingen kommentarer: