Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 5. juni 2011

Garnlageret vokser

Når andre planlegger og starte gruppe for garnstopp så shopper jeg . Jeg vil  få tak på garner som jeg ser andre strikker mye i, og skryter veldig av. Så finns det ju som kjennt mange damer som handler allt for mye garn som blir liggendes. Noen av disse damene er så fornuftige at de til slutt rydder og selger sånnt som legat lenge. Det blir jeg kjempeglad før, jeg er ikke kommen så langt at jeg kjøper garn utenlands fra enda, har ikke fått dreisen på det med tollavgifter og pakker.

IMG_2263 Vill du vite meir om garnene så klikke på bildene under.

De to første Wollmeiser  kom i hus her 29 April. Det er WM twin i en nydelig rødfarge som heter  Herzblut. Dette er et garn som mange strikker i og som jeg er veldig nyfiken på.  Trur jeg har en plan med disse to hespene men det blir jeg og avsløre hvis/når jeg begynner.

IMG_22612 x 1oo g  Wollmeiser twin, colorway Herzblut.

 

Så kom jeg over noen  på hobbyboden som ville selge litt,Retrobaby, og vips så hade jeg storhandlet dette. Allt dette er garn jeg ikke prøvd før og som det prates mye om i blogger og forum.

 IMG_2217 100 g of The Plucky Knitter Primo, colorway In the Navy.

 

IMG_2220100 g of The Plucky Knitter Primo, colorway Magenta Sass.

 

IMG_2222 2 x 113 g The Sanguine Gryphon Skinny Bugga, colorway Pink-Toed Tarantula.

 

Som dere ser så er det mye fint her men det er ikke enkelt og ta bilder som viser frem de riktige fargene. Da er det “bare” det og tørr og bruke det, eller dvs finne det passende prosjektet til akkurat dette garnet. Det blir ikke enkelt,men jeg har, som jeg skrev tidligere, en plan for de røde meisene.  Da har jeg bare igjen og prøve og få disse inn under stash i Ravely.

 

8 kommentarer:

Siri @ Strikk og tøys sa...

Oj, du gjør det ikke lett for en stakkars å holde sitt løfte om ikke å kjøpe garn denne måneden! Her var det utrolig mye fint som jeg ikke har prøvd selv! Som du frister :-D

Snertne sneller og små nøster sa...

Litt kjerringa mot strømmen kanskje?? ;-) Jeg er VELDIG flink for tida, og kjøper niks nytt :-) Herlige farger på den nederste hespa :-))

Ha en fin kveld - klem Siv

Monstermønster sa...

hoi! Masse vakre farger! Jeg jobber litt med å klare å bruke vakkert garn, det blir enda vakrere i et plagg enn gjemt i et skap prøver jeg fortelle meg selv...

Unknown sa...

Åhhh, ble litt lettere misunnelig på det flotte garnet du har handlet deg... :O) Fine farger!

Otaliga projekt sa...

Vilka fina garner! Det ska bli jättespännande att se vad det blir.
Sarah

Vibekes lille ullne sa...

Nydelig garn! Jeg tror det er bra å kjøpe garn i fine farger som gjør en glad! Kanskje en fordel at du ikke har begynt med utenlandsshopping, det blir mye garn av sånt! :)

Bitt@mi sa...

Herlige garnhesper du viser fram:-)
Men må bare rette litt på deg; wollmeise har 150 - 170 gram pr. hespe, så du har nok mer enn du aner:-) Jeg pleier å veie mine, og de er som regel bortimot 160 gram pr. hespe. Dermed blir ikke garnet så dyrt heller. Siste hespe jeg bestilte ble 160 kr levert hit. Ikke ille det, når det er så mye på hespa:-)
Ha en flott kveld!

Bitt@mi sa...

En liten ting til; hvis du skal strikke et plagg av wm, og du vet du må bruke mer enn ei hespe, så er det lurt å veksle mellom hespene helt fra begynnelsen. Dvs å strikke f.eks 2 omganger fra hvert nøste, og veksle til neste nøste. Fordi garnet er ikke helt likt i fargen, selv om det ser slik ut. Det er jo "håndfarget" og det blir som oftest en pitteliten nyanseforskjell. Og det vil vises dersom du først strikker opp en hespe og så begynner på den neste. Har gjort den tabben selv, og gjør det ikke igjen. Trodde hespene var helt like, men det var de altså ikke.
Natta!