Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
fredag 27. september 2013

Litt, bare litt avhengig av garn…..fnis

Har vært hjemme noen uker nå pga verk i alle ledd i kroppen. Ikke noe artig, fint vær ute men sliter med å gå turer. Elsker og strikke men har ont i fingrene.

Men er man garngal så finner man alltid en form for løsning, om ikke så billig. Kjøpe garn går veldig  bra, planlegge masse strikkeprosjekter er ikke noe problem og heller ikke det og prøve og få oversikt og registrer inn alt garn som er i min eie. Ravelry er en helt utrolig plass for alle som er garngal, og der prøver jeg nå og få registrert inn alt mitt garn. Jeg er ikke  i mål enda, til nå har jeg fått registrert inn 111 garnnøster/hesper som ligger fint på loftet. Ja, 111 stk ! Jeg vet ikke vad det kommer og stoppe på, og det rare er at jeg aldri har det garnet som trenges når jeg skal starte på noe nytt : )

Venter på en sokkbok som skal komme med postmannen gjør jeg og, lurer på om de bruker sykkel fra Oslo for huff for en tid det tar. Garnpakke har jeg fått, jeg skal bli med på et sokkemysterie som starter opp i oktober(hvis mine fingrer vill), artig. Etter tema og dømme, trur jeg det kan bli en julegave til gubben i huset .

Andre lyssner på lydbøker, jeg hører på personer som prater om garn og strikking – podcast/videocast – herlig!  Ja, jeg vet, jeg er litt mer en bare intressert i strikking og garn : ) Man kan si at jeg er fiberavhengig.

Som en dame i en strikkegruppe på facebook skrev- Når jeg er på jobb tenker jeg på strikking, når jeg kjører bil tenker jeg på strikking, når jeg er husmor tenker jeg på strikking, når jeg skal sove tenker jeg på garn og mønster. All øvrig tid strikker jeg. Jeg er ikke riktig så avhengig for jeg strikker ikke på all min fritid men bortsett fra det så høres det ganska så kjent ut. Når man er flere i huset så er det mye annet man vil bruke fritiden på, men er man på tur så er ikke strikketøyet langt borte. Er det noe jeg er god til så er det og drømme meg bort i strikkeprosjekter og planlegg ting jeg vil lage, og dette er noe jeg trenger for og fungere. Alle har vi vår hobby : )

I hodet er jeg klar for og starte opp på jobb, må bare få med resten av kroppen. Håper at det begynner og gå mot det bedre nå i uken som kommer så jeg snart kan hva på plass på jobb igjen. Har fått meldinger, telefoner og besøk fra kollegaer og venner som bryr seg. Dette betyr veldig mye, dere er så herlige : )

Så får jeg vise frem mine siste tilskudd til garnlagret.

garnkjøp

Overst til venstre: Arwettagarn til sokkemysteriet. Overst til høyre: Anna og Claras Bomuldsgarn fra Søstrene Grene, dette skal bli kopptuer. Nederste bilde: Sandnes Mini Alpakka, dette er tenkt til en lue, hm.. får se om det blir noe av. Garnet er ihvertfall kjøpt med en tanke bak : )

Pernilla

1 kommentar:

Snertne sneller og små nøster sa...

Ikke artig å høre at du er dårlig :-( Nå er det jo en stund siden dette innlegget, så jeg håper jo selvfølgelig at du er i form igjen. Godt å få rydda i garnet ditt da - det høres ut som om du har en del du også ;-) Jeg har ikke kjøpt meg garn på over 2 år jeg - bare tømt lager når jeg har strikka. Lyver bittelitt nå, for jeg kjøpte garn i fjor og strikka meg Mariusgenser, men det teller liksom ikke...det økte nemlig ikke garnlageret mitt ;-)

Ha det godt - klem Siv