Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 29. april 2013

Jeg har fått en pakke i posten!

Igår skrev jeg at jeg skulle ut i hagen og jobbe litt. Det ble bare med tanken, det sa pang i ryggen når jeg “bare” skulle forlenge skaftet til riven. Skaftet satt godt fast og jeg måtte ta i når jeg vred. Er dette et tengn på at man er blitt opp i årene, hmm. Idag har jeg vært og fått trykkt og løst opp litt i ryggen. Resultatet så langt er at jeg føler jeg kan slappe av. Hvis jeg nå er flink og utføre de øvelsene jeg blev vist så skal nok dette gå bra.

Men nok om ryggen min. Nå vil jeg vise dere pakken jeg fikk i posten i forrige uke.

IMG_8426

Vi var tre vinnere hos YARNIA , jeg vant et silkegarn. For en nydelig farge!  Men hvordan er dette garnet og strikke med?

IMG_8427

Det følgte med et målebånd og en liten saks. Dette er ting man aldri kan få nok av. Jeg har så mange prosjekter i forskjellige mapper og strikkevesker. Det beste hadde vært om det låg en  saks og målebånd til vært prosjekt. Bare å t amed seg når man for avgårde, allt på plass.

 

vinnergarn

Når jeg såg garnet tenkte jeg at dette må bli et sjal. Men hvordan er det å strikke med? Skal man bruke det alene eller sammen med et annet garn?

Hvis det er noen der ute som sitter med erfaring om silkegarn, og vil dele, så hade det vært topp!

 

Pernilla

5 kommentarer:

Solfrid sa...

Har ikke strikket med sånt garn, men det ser jo riktig lekkert ut.

trine andreassen sa...

Høres ikke godt ut med vond rygg, men de sa på nyhetene i dag at det beste for vonde rygger var trening og aktivitet, så det er bare å ta hagen fatt :-)

Nydelig garn!

Snertne sneller og små nøster sa...

Grattis med flott premie :-) Jeg har aldri strikket av garnet der.

God bedring - klem Siv

Petrine sa...

Hei, det garnet såg nydelig ut. Eg hadde sikkert brukt det på skjal. Eg har strikka med tynt silkegarn, kunststrikk (duker) pnr 2. Eg det var nydelig å strikke med. Har også prøvd eit anna silkegar som tjukkare, det likte eg ikkje så godt, det var lite elastisk og dårlig tvinna så det delte seg opp, Men dette garnet ditt såg fint ut. Strikk det ein liten prøvelapp du. Blir spennande å sjå !

klem

Janicke Lekang sa...

Nydelig garn, gratulerer med premien. Syns kanskje det ser ut som det egner seg godt til sjal.

God bedring med ryggen!