Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
søndag 25. november 2012

Nye bekantskaper

Jeg har kjøpt garn som jeg ikke strikket i tidligere.

IMG_7922

I oppskriften skal man bruke  Smart ullgarn men jeg byttet det ut med garnet Mor Aase Ull/bomull, en blandning av 55% merino ull og 45% ull. Strikkefastheten er ikke riktig lik så etter litt prøvestrikking og mål så fant jeg ut at jeg kunne strikke en strl mindre og få de riktig. Det blir spennende å høre om den passer når den blir pakket opp til jul. Jeg er ikke så glad i å strikke i bomull men denne blandning syns jeg hva veldig ok. Håper bare at fasongen og kvaliteten på gaven holder seg etter bruk og vask. Jeg kan ikke vise dere det ferdige resultatet her, får vise frem bilder etter jul. Dette er et garn som finnes på REMA 1000, og det til en billig penge.  Kanskje det er noen som leser dette som har noen erfaring med garnet, dele gjerne med deg.

 

 

IMG_7907

Jeg hva  innom TreL, de har fått litt garn inn i denne butikk som ellers domineres av pappir og ting til kortlaging og scrapping. Garnet jeg bare måtte ha med hjem, mest pga fargen, hva et nøste med Odin superwash fra Viking. Med pinne 51/2 så skal dette bli en enkel ribbestrikket lue til meg selv.  Jeg regner med at det ikke tar alt for lang tid.

 

Nå har farmen gått  lenge på tv og jeg blir bare mer sikker på at mitt valg av genser til meg selv er helt riktig, ribbestrikket setesdalsgenser. Jeg har ikke handlet inn garn enda, jeg har så mange prosjekt jeg vil ha ferdig først. Jeg kjenner meg selv så pass godt at jeg vet at hvis garn til denne gensern kommer i hus nå så vil jeg starte med en gang. Dette får vente til julegavene er ferdig, det store prosjektet i 2013.

Så har jeg funnet meg en ny strikkekopp. Denne fant jeg på Åhlens og den bare måtte bli med hjem.

Ikveld tok jeg meg en kopp te, i min nye kopp, fremfor tv:n, og et nytt julegave prosjekt på pinnene.

IMG_7943

 

Pernilla

Ingen kommentarer: