Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
lørdag 20. august 2011

Sokkene som blev igjen i Sverige

Imorgen timmene, en lørdag, kom vi hjem fra en ferie i Sverige på 3 uker. Vi har teltat og ferieret rundt hos mine sysken og foreldrer. Det har vært en herlig ferie med mye besøk her og der, har treffet en kjær tante og noen gammle venner til min mor og far som jeg ikke sett på mange år, kjempekoselig! Men som alltid er det godt å komme hjem til sitt eget, spesiellt når man møtes av denne synen.  

IMG_4129

 

Jeg har fått strikket litt, det blev mest hos min mor, men ikke så mye som jeg trudde. Allt for mye annet å gjør. Der satt vi med våre prosjekt og koste oss utover kveldene.  Jeg fikk noen sokker ferdig, disse må jeg vise frem.

 

Snurriga sokker, blev startet og avsluttet  i bilen på turen ned til mine foreldrer. Disse blev levert til min gravide syster og ligger nå på vent til november.

IMG_3560

oppskrift: snurriga sokker (mitt navn) / BabyDrops nr: 14-10
garn: Garnstudio – DROPS Alpaca
pinne: 2 1/2

 

 

“My perfect ankel”, havnet på min gravide systers perfekte ankler som her står modell. Jeg har mer garn som skal brukes, jeg vil og ha et par.

IMG_3963

oppskrift: My perfect ankel. Av Bittami med denne bloggen.
garn: VIKING – ALPACA SPORT
pinne: 2 1/2
3

 

2 kommentarer:

mary-ann sa...

kjempefine strömper :)) en annen var oxå på ferie i hjemlandet...i Nord Norge :))

Anonym sa...

Jo tack, sockarna är jättefina! Trodde inte jag skulle använda dom än på ett bra tag:
"-För det är ju fortfarande sommar och varmt!" Nähä, då. Hösten är här och våra golv är kalla, så jag har redan fått väldigt bra användning för dom. Väldigt sköna! Tack, kära syster!

Malin