Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 15. november 2010

Strikkegalskap/ hobbygalskap holder meg igang

 

Jeg var innom Anne på landet idag og der skrev hun at RAVELRY i helgen passerte 1 million medlemmer. Og jeg må bare si meg enig med henne – hva godt og vite  at man ikke er alene om strikkegalskapen.

Jeg er medlem men er ikke så flitig brukere av min profil på Ravelry som jeg ser mange  andre er. Jeg har helt klart et stort forbedringspotentsial der. Det finns så mye fint, det er bare å drømme seg bort. Jeg elsker å gå in og søk etter fine strikkeoppskrifter, og jeg har fått kjøpt noen derfra.

Ellers så skjer det litt av mye, dvs jeg holder på med mye forskjellig og har derfor ikke noe ferdig og vise frem. Jeg har flere kort på gang, strikker på flere ting, pynter noen fyrstikkesker mm. Jeg skal se om jeg får tatt noen bilder og legg ut i uken.

Nei, nå skal vi ikke være så negative.  Jeg veit ikke hva jeg sku ha gjort uten min strikkegalskap/hobbygalskap.  Jeg ønsker bare entusiasmen  kunne smitte litt over til min noe labre aktivitet på motionsiden.

2 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Ja, det er godt å høre at vi er flere gale damer der ute :-) Jeg tror også at jeg har en bruker der, men jeg har vel aldri brukt den. Det er nok ideer som bobler i hodet mitt som det er :-D

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg i dag - klem Siv

TokTova sa...

Otroligt! Själv har jag ett konto men är aldrig inne. Har liksom aldrig kommit in i det tyvärr.