Hva kul at du har funnet frem til min blogg. Her skriver jeg litt om forskjellige hobbyer jeg prøver på. Noe hverdagsprat blir det nok og innimellom. Jeg blir veldig glad hvis du legg igjen en hilsen.
mandag 24. august 2009

Maskemarkører

Har ikke så mye å legg ut på bloggen min men har glemt en ting. Før jeg for på ferie så trengte jeg meg noen strikkemarkører. Etter å ha lagd meg sommersmykken så for jeg tilbake og kjøpt meg perler til markører. Det sku bare bli noen få perler, enkelt sku det vare.Når det gjelder hobby, pyssel og ting og tang så blir jeg alltid fort overbevist om at noen ting bare man ha, man klarer seg ikke uten. Jeg gikk fra butikken med perler ....... og to tenger og en liten avbiter som jeg alltså ikke kunne klare meg uten.


Her ser dere resultatet, jeg syns di blev fin, men di blev egentlig dyre og. Trur nok att jeg må produser litt meir av disse til feks gaver til andre strikkeintresserte eller kanskje det er noen på jobb som kan tenk seg å kjøp. Ja ja typisk meg er det i alle fall. Men det var klart enklere med disse verktøy, det var det.

ha bare ha.

Er det noen som kjenner seg igjen tru?

torsdag 20. august 2009

Bursdagskort


I helgen er det to personer som skal feire bursdag.
Det blev da lagd to enkle bursdagskort med mulighet å sette inn et gavekort.
Jeg passer og på og sende en stor bursdagshilsen til min kjære mor hjemme i Sverige som idag har bursdag. Håper du har haft en fin dag.
Mine foreldrer kommer opp en uke i September så det blir litt feiring da. Kortet til mor blir ikke lagt ut her nå. Hun må bare vente.

Så återstår det bare å ønske alle en riktig God Helg!mandag 17. august 2009

Litt meir englemasker

Etter noen uker med ferie og det både fra jobb og delvis fra strikking/hekkling så er jeg igang igjen.
Jeg har som jeg fortalt om tidligere fått bestilling på 3 stk englemaskesjal. Ett er ferdig og jeg er gått igang med det andre.
Det skal bli to hvite og ett grått.

Det er veldig bra å ha noe som man føler man kan gjøre sånn inimellom og som er så greit å hekkle som dette.
fredag 14. august 2009

Tilbake fra ferien.

Ja, da var det jobb i neste uke igjen. Det har vært godt med ferie men den kunne vært bedre.
Det begynnte med att jeg fikk et pang i ryggen rett for ferien, hvordan sku dette gå. Ja, gå var vel det eneste som gikk helt bra. Time til kiropraktor var ikke å få tak i da de var på ferie. Måtte bare ta det med ro.

Vi gledet oss til konserten på Keiservarden med Katie Melua. Da dagen kom blev det for mye vind og konserten blev flyttet inn i nordlandshallen og utsatt flere timer.
Det er sant at det er henne man går for å se/høre og ikke keiservarden. Det er bare det at med 157.5 cm, og den halve cm er meget viktig, så klarer man ikke av å se så mye i en fullpakket, og veldig varm, nordlandshall . Jeg såg stort sett bare lysene oppe på scenen. Ja,ja man kan ikke få allt men det var litt surt at det blev som det blev men været kan ingen rå over. Det må ha vært Katie Melua som stod på scenen det hørtes i hvertfall sånn ut. * Hi Hi *

Vi pakket våre ting og for glade avgårde for endelig å få en avslappendes ferie i Byske med nytt telt til utprøving.

Med dette telt for vi avgårde, vi satte det opp i hagen en gang så vi ikke sku se helt dum ut når vi stod på campingen og plagedes. Trur nok det var et syn å se oss uansett.
Teltet er vi fornøyd med og vi har aldrig sovet så godt, vi har innhandlet luftmadrasser å ligg på, det er noe annet en liggunderlag. Her tester Findus ut madrassen men han fikk ike bli med.

Vi sjekket inn i Byske Mandag og planen var att vi sku bli der en uke. Valg av teltplass er alltid like spennende, og tidskrevende. Med armene oppe i været etter solen, værstrekk og kl.slett hit og dit prøver man finne ut hva som er best. Vi har vært der flere ganger men husker man hvilken plass som er best med tanke på solforhold? Nei!

Vi hade fint vær og kosede oss, kom i feriemodus og slappet av. På Torsdagskvelden kom servisepersonal til plassen vår og ville snakke med oss. Det viste seg att de har leid ut hele teltplassen til en hundutstilling som sku vare i helgen. De måtte klippe plenen der om fredag så vi måtte flytte oss. Jeg skal ikke skrive så mye om reaksjonen vårres men vi blev ikke blide. På ukesplanen for campingen stod det ikke noe om noen tilstelling i helgen og vi hade ikke fått beskjed når vi kom. Vi hade redan gjort oss planer for hele uken, nå blev det alltså ikke så. Den kvelden blev ødelagt, neste dag blev ødelagt, hva sku vi gjør nå. Det er liksom ikke bare å flytte teltet en annen plass, over campingen til en campingvognplass. Det var i tilegg ikke et eneste unnskyld fra personalen på campingen. Bare en kommentar - det enkleste var ju om vi drog om fredag. (#"¤%#&"#"#""#&%&%::... sier ikke meir.

Vi pakket og drog derfra, klarte unna med en regning for en natt istedentfor fire netter som vi egentlig sku betale for. Vi fikk med andre ord en kompensasjon men ikke noe - beklager.
Vi satte oss i bilen og visste ikke hvor vi nå sku dra, vi endte opp i Luleå. Der var teltplassene avsides, ok men avsides, ved et servisebygg de hade funnet ut di sku stenge av fordi det var så seint på sesongen men full høysesongspris på teltplass sku de ha, hæ ...???????

Det sluttet med at vi satt opp teltet på campingvognplass og det til full campingvognpris (skjemmes litt over å vare svenske nå)!!!! Ja, ja nå var teltet oppe igjen og her skal vi bli to netter og kose oss.

Nå begynnt jeg å bli forkjølet. Den siste kvelden når vi akkurat tent på grillen og sku kose oss kom tordenværet. Det var et skikkelig regnvær, det blev litt vått kan man si, det fløt inne i førteltet. Nå fikk vi ihvertfall teste ut det nye teltet vårt, det besto prøven.


Mine tanker gikk da til forrige gang vi kjøpt nytt telt og opptimistiske for til Byske, det blev regn og det fine teltet med tejpede sømmer som sku vare så bra lekket inn, vi måtte røm inn i en hytte den gang. Denne gangen regnet det mye meir og lengre og teltet var tørrt. YES!!!!!!!

Neste dag var det jeg som var potte tett, i nesen.

Telltet fikk vi nesten tørrt før vi pakket og for.

Nå sitter jeg hjemme og dette er den siste ferieuken min. Ja, det har alltså vært si som så men det er ju alltid godt med ferie og jeg glær meg til neste gang. Vi kommer nok ikke holde oss unna Byske heller pga det som skjedde, det er tross allt vår favoritt camping. En sak er i hvertfall sikker, før vi far dit neste gang skal vi ringe og forsikkre oss om att det ikke er noen hundutstilling eller annet som skal skje på teltplassen.

Det har skjedd noe hele tiden så mye strikking har det ikke blidd men nå er jeg igang igjen. Blogglisten min har jeg kommen igjenom og koset meg med mye lesing.